Nehir episodul 25 (rezumat)

5,747

Nehir îi spune lui Nazim că Mert este fiul lui și că s-a căsătorit cu Hakan fiindcă nu a vrut să-l crească fără tată.
Nazim îi spune că nu o crede iar Nehir se supără și grăbește pregătirile pentru căsătoria cu Tarik.
Totuși Nazim se întreabă dacă este adevărat și discută cu Bahar dar ea îi spune că sigur Nehir vrea doar să îi despartă. El ar vrea să facă un test ADN însă ea îl descurajează spunând că nu se poate fără permisiunea lui Nehir. După aceea Bahar vorbește cu un amic de-al ei să facă testul însă lui Nazim nu îi spune. Nazim o aude când vorbește la telefon cu el și o urmărește când merge după rezultat.
Când află că rezultatul este pozitiv, Nazim îi trimite un mesaj lui Nehir în care îi spune că o așteaptă la cabana lui să discute. Între timp, Bahar a mers la Nehir ca să vadă dacă Nazim este la ea. Ca să o supere, Nehir îi spune că Nazim a chemat-o la cabană să discute singuri.

Nehir reușește să îi explice lui Nazim că nu l-a iubit pe Hakan niciodată și că s-a căsătorit cu el numai pentru copil. Îi spune și că nu a încetat să îl iubească și a suferit mult fiind despărțită de el dar toți i-au spus să nu îl aștepte pentru că nu va ieși din închisoare până își va ispăși pedeapsa. După discuția aceasta, Nazim înțelege de ce l-a părăsit.
Se înțeleg să nu îi spună încă lui Mert că Nazim este tatăl lui.
La urmă, el o întreabă dacă chiar vrea să se mărite cu Tarik iar Nehir îi spune că nu este sigură. Îl întreabă și ea dacă poate să renunțe la Bahar și dacă își va petrece toată viața alături de o femeie pe care nu o iubește. Vrea să îl sărute însă Nazim o respinge și îi spune că chiar dacă nu o iubește și nu este fericit cu ea, nu o poate înșela. Cu toate acestea, Nehir începe să spere din nou că se vor împăca și renunță la planurile făcute cu Tarik împotriva lui.

Bahar a mers după ei și îi ascultă fără ca ei să știe. Hotărâtă să nu își piardă soțul, Bahar modifică contractul de parteneriat făcut între Nazim, Tarik și Nehir, pe care urmează să îl semneze următoarea zi.
A doua zi, cei trei semnează contractul fără să îl mai citească. Nu după mult timp, Nazim află că în contract era scris că proiectul lor se va desfășura sub conducerea lui Tarik. Crezând că Nehir l-a modificat, se duce la ea foarte supărat și îi spune că îi va lua custodia copilului.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.