Nehir episoadele 32,33 (rezumat)

5,159

Bahar îi caută pe Nehir și pe Mert acasă la Tarik însă el i-a dus la Ibrahim.
Bahar bănuiește că Ibrahim o va duce la ei, îl urmărește și astfel îi găsește.
Nehir este arestată. Când Nazim află, se ceartă cu Bahar pentru că a mers atât de departe apoi se duce la Nehir și îi spune că el nu a fost implicat și că o va ajuta să iasă și poate să îl vadă pe Mert când vrea. Bahar își retrage plângerea ca să evite alte neînțelegeri cu el.

Nehir primește rezultatul testului pe care l-a făcut în urmă cu câteva zile pentru a dovedi că nu folosește droguri. Zerrin se duce la Nazim ca să îi arate rezultatul, îi reproșează că i-au luat copilul lui Nehir și îi spune că Bahar i-a dat somniferele. Când și Tarik insinuează același lucru, Nazim o întreabă pe Bahar dacă este adevărat. Bahar recunoaște și îi spune că a vrut doar să scape de Nehir fiindcă se temea că îl va pierde. Îi zice să o părăsească dacă vrea dar dacă va rămâne cu ea, să rămână numai dacă o iubește cu adevărat. Îi promite că nu va mai face așa ceva niciodată.
Nazim îi spune că vor discuta despre asta mai târziu apoi îl duce pe Mert la Nehir și își cere scuze că i-au luat custodia.

Bahar află că este însărcinată dar nu îi spune lui Nazim fiindcă nu vrea să rămână cu ea doar pentru copil.
Când Tulay vede că Nazim se întoarce din oraș cu Nehir și cu Mert, le spune că nu este normal să petreacă timp împreună dacă Bahar nu este cu ei apoi îi spune lui Nehir să stea departe de Nazim fiindcă este însurat și că Bahar așteaptă un copil.
Nazim merge să vorbească cu Bahar. Nehir îi spune lui Tulay că își va lua fiul și vor pleca de acolo. Tulay se opune și atunci Nehir îi zice că Mert este fiul lui Nazim. Tulay face infarct și moare.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.