Nehir episoadele 36,37 (rezumat)

6,829

Nehir le spune lui Nazim și lui Bahar că este însărcinată. Bahar află că Nazim a înșelat-o și este foarte supărată pe el dar nu divorțează, cum spera Nehir.
Cu ajutorul lui Zerrin, Nehir apelează la un impostor care se dă drept medic și el o ajută să îl convingă pe Nazim că este însărcinată, arătându-i înregistrarea ecografiei altei persoane.
Nazim este fericit că va mai avea un copil dar îi spune lui Nehir că e foarte confuz și nu știe ce să facă. Se întoarce acasă și o convinge pe Bahar să îl ierte spunându-i că a ales-o pe ea fiindcă a crezut și încă crede că vor fi fericiți împreună.

O tânără pe nume Azra, merge la Bahar și îi spune că sunt surori de tată. Tulay a știut că soțul ei o înșela și că mai are o fiică dar nu l-a lăsat să îi dea numele lui. După ce au murit și tatăl și mama ei, Tulay a dat-o pe Azra spre adopție și nu i-a permis să ia legătura cu Hakan și cu Bahar. Acum Azra îi spune lui Bahar că nu îi trebuie averea familiei, ci a vrut doar să se cunoască.
Bahar nu o crede la început.
Chiar atunci se simte rău iar Azra o duce la spital. Medicul îi spune că trebuie să facă avort cât mai repede.
Mai târziu, Bahar o caută pe Azra împreună cu Nazim și o invită să locuiască la ei.
Nehir vede că Nazim și Bahar s-au împăcat și ca să le tulbure liniștea, îi trimite mesaj lui Nazim și îi spune că îi este poftă de prune. Nazim merge să îi cumpere apoi rămâne puțin la ea și povestesc. Pentru a-l face să plece de la Nehir, Bahar îl sună și îi spune că ei îi este poftă de căpșuni și îl trimite să îi cumpere.

Bahar îi povestește lui Azra că Nehir vrea să i-l fure pe Nazim.
Azra propune să locuiască ea cu Nehir, în casa familiei, ca să afle ce planuri mai pune la cale.
Se mută imediat acolo iar Nehir nu se poate opune. Nu după mult timp, Azra află că Nehir nu este însărcinată și îi spune lui Bahar.
Nehir află și ea că nici Bahar nu este însărcinată dar nici una nu îi spune lui Nazim despre cealaltă.

Nehir și Bahar pregătesc fiecare câte o surpriză pentru Nazim de ziua lui. Cadoul lui Nehir este că i-a spus lui Mert că el este tatăl lui.
Nazim participă întâi la petrecerea ei dar pleacă când Bahar îl sună și îl cheamă sub pretext că se simte rău. Când Nazim merge acasă, e plăcut surprins și de petrecerea organizată de ea.
Nehir se enervează că Bahar i-a stricat surpriza și merge să îi strice și ea petrecerea. Cele două se ceartă și Nazim află că nici una nu este însărcinată.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.