Flăcările destinului – Episoadele 34,35,36 (rezumat)

2,253

Ruya și Omer devin iubiți și se înțeleg ca fiecare să îl ducă pe celălalt să cunoască mediul în care a trăit înainte.
Celebi o salvează pe Tomris și o protejează pe ea și pe Atlas de Bulent.
Tomris îi spune lui Cicek că va fi operată în acea zi fiindcă i-a promis și vrea să își plătească datoria față de ea.
Cemre a fost la tribunal pentru procesul de divorț dar din cauza că Celebi nu s-a prezentat, decizia a fost amânată până la următoarea întâlnire.
Celebi o aștepta pe Cemre afară. Ea când îl vede merge la el și are loc o ceartă între cei doi. Ozan venise și el împreună cu Ruya să o însoțească pe Cemre și când a văzut că Celebi devine agresiv a intervenit între ei.
Celebi se enervează și plănuiește să se răzbune pe Ozan.

Omer o duce pe Ruya la un bazar unde el își vinde marfa de la magazinul lui de antichități iar Ruya îl ajută.
Celebi și Iskender își dau seama că Kenan a fost omul care i-a trădat. Tomris îl avertizează pe Kenan despre asta iar el își dă seama că nu va putea scăpa din mâinile lui Celebi și merge să o vadă pe Ruya pentru ultima dată. Kenan nu știe că Iskender îl urmărește.
Cămătarul care i-a împrumutat bani lui Ozan a fost plătit de Celebi să îi facă probleme. El și-a trimis oamenii acasă la Ozan. Era doar mama lui Ozan acasă, iar când a ieșit afară să vorbească cu ei, tipii au încercat să o intimideze.
Cemre trecea pe acolo și i-a sărit în ajutor. Tipii i-au lăsat un mesaj pentru Ozan în care îi cereau să își plătească datoria în termen de două zile, altfel se vor întoarce și le vor lua casa. Cemre îl anunță pe Ozan, iar el se întoarce acasă. Mama lui îi reproșează că toată viața nu a făcut nimic bun și i-a creat numai probleme iar acum a distrus totul fiindcă vor rămâne fără casă.

Ruya îl duce pe Omer la un local unde ea obișnuia să meargă înainte de a-l cunoaște. Ei petrec o seară minunată împreună.
Ozan se hotărăște să meargă la unchiul lui pentru a-i cere împrumut suma de bani pe care trebuie să o dea cămătarului.
Cemre vrea să o ia pe Gunes la ea dar Gunes este bolnavă. Cemre merge să o viziteze acasă.
Ruya era împreună cu Omer la magazinul lui și se pregăteau să plece împreună acasă la el. Omer pregătise totul pentru a avea o cină romantică împreună dar sunt întrerupți de Iskender care vrea să vorbească cu Ruya. El îi spune că Kenan a fost partenerul lui și al lui Celebi și a fost și el implicat în acel incendiu și este la fel de vinovat ca și ei. Omer încearcă să îl oprească iar Ruya își dă seama că el știa despre asta și se supără foarte tare pe el și îi spune că ar fi preferat ca el să fie sincer cu ea și să îi spună adevărul. Ruya pleacă iar Iskender o așteaptă afară. El îi spune că știe multe lucruri și ar vrea să i le spună și o invită să urce în mașina lui unde o aștepta Kenan. Ea îi cere lui Kenan să coboare din mașină și pleacă amândoi spre casa ei. Omer o aștepta în stradă iar ea îi spune că în viață trebuie să lupți nu să fugi și nu are rost să ascundă adevărul și oricum nu are de gând să renunțe. Omer îi spune că nici el nu va renunța la ea.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.