Căsătorie cu bucluc episoadele 27-30 (rezumat) Kerem o sărută pe Ayse

2,349

Kerem merge la casa lui Ayse și îi spune că o iubește și îi pare rău că s-au certat.
Riza îi spune lui Ayse să îl cheme pe Kerem în casă, ca să discute pentru că îi face de rușine în cartier. Ayse se bucură dar se preface că nu îi pasă că a venit după ea. Când sunt singuri, Kerem îi zice să nu își imagineze cumva că o iubește fiindcă a venit după ea, dar nu a putut să îi spună lui Muhsin că vor să divorțeze fiindcă știa că se va supăra. Se întorc împreună acasă iar Kerem îi promite că de aici înainte o va proteja de Yelda.

Muhsin este revoltat că Rifat, un concurent de-al său l-a depășit. A doua zi face o ședință la firmă și se stabilește că Rifat lucrează cu modele celebre, de aceea i-a întrecut cu vânzările.
Muhsin îi cere lui Kerem ca împreună cu Ayse să devină imaginea companiei Modamu.
Volkan va face fotografiile.
La început, Kerem este tensionat și nu arată bine în fotografii. Ceyda propune ca Kerem să lucreze cu un model celebru iar el este de acord. Ayse află de la Gonca despre planul lor și îi spune lui Muhsin iar el le cere să continue să lucreze cu Ayse.
Ei încep filmările și au rezultate foarte bune.
Fanii lor sunt în continuă creștere și au înființat un club cu numele lor, dar le cer ca Kerem și Ayse să se sărute. Ei nu sunt de acord pe motiv că nu ar fi potrivit, dar Muhsin le spune că este foarte normal ca oamenii căsătoriți să se sărute și le cere să îndeplinească dorința fanilor.

Volkan și Kerem se împacă.
Erkut se întoarce din armată și este angajat de Muhsin la Companie. Dimineața, Erkut merge la serviciu foarte încrezător fiindcă se așteaptă să primească un loc de muncă într-un birou dar este foarte dezamăgit când Muhsin îi spune că serviciul lui este să servească ceai angajaților.

Ayse este foarte tensionată fiindcă trebuie să se sărute cu Kerem. El îi spune că este doar un sărut, nimic altceva dar ea îi răspunde că pentru ea este foarte important fiindcă este primul sărut. Kerem îi spune să stea liniștită că nu va fi un sărut adevărat și că doar se vor preface dar în timpul filmării Kerem nu se poate abține și o sărută.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.