Căsătorie cu bucluc episoadele 16,17,18 (rezumat) Ceyda ii forteaza pe Kerem si pe Ayse sa se desparta

2,907

Kerem și Ayse sunt uimiți când află că Ceyda le-a înregistrat conversațiile din care se înțelege foarte clar că s-au căsătorit doar din interes.
‌A doua zi când merg la serviciu, Ceyda le spune că dacă va face ce le va cere, nu va arăta înregistrările familiei lor și nu vor avea probleme.
‌Ceyda le cere să se despartă în termen de 3 zile, în caz contrar va arăta înregistrările familiei lor.
‌Ea le spune că știe că Kerem s-a căsătorit doar pentru a obține conducerea firmei și îi propune să se căsătorească cu ea după ce se desparte de Ayse.
‌ Kerem se preface că este de acord cu ea sperând că în acest timp va găsi înregistrarea.
‌Ceyda le cere să se prefacă că se ceartă, în felul acesta nu se va mira nimeni când le vor spune că vor divorța atât de repede.
‌Chiar în momentul acela Riza și mama lui Ayse au mers la companie să discute cu Muhsin.
‌Kerem și Ayse se ceartă pe hol în așa fel încât să fie auziți de toată lumea.
‌Muhsin încearcă să îi împace dar ei se prefac că sunt nervoși și intră amândoi în lift dar liftul se blochează iar Ayse se simte rău și își pierde cunoștința. Când cei de afară reușesc să deschidă ușa, Kerem o ia pe Ayse în brațe și este foarte grijuliu cu ea până își revine. Ceyda este foarte dezamăgită când își dă seama că cei doi au sentimente unul pentru celălalt.

Yelda o invită pe Ceyda la cină. Din nou Ceyda îi cere lui Kerem să se certe cu Ayse în fața familiei. Kerem se ridică de la masă și le spune tuturor că merge să se întâlnească cu niște prieteni. Ayse îi reproșează că pleacă și o lasă singură acasă. Muhsin vrea să îi împace și le spune să meargă împreună. Spre dezamăgirea lui Ceyda, Kerem și Ayse pleacă împreună în oraș, ceea ce îi apropie și mai mult.

Seara, Kerem o invită pe Ceyda să ia masa împreună la restaurant și reușește să îi ia cheia casei din geantă apoi i-o dă lui Ayse. În timp ce el o ține de vorbă pe Ceyda, Ayse merge acasă la ea pentru a căuta înregistrările dar nu reușește să găsească nimic fiindcă se pornește alarma iar Ceyda este anunțată și pleacă repede spre casă. Yelda este anunțată și ea că cineva a intrat la Ceyda în casă și îl ia pe Muhsin și merg împreună acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.