Căsătorie cu bucluc episoadele 31-34 (rezumat) Ayse și Kerem fac un accident

2,325

După ce Kerem o sărută pe Ayse, își cere scuze de la ea.
La amândoi le este greu să treacă peste momentul sărutului.
În timp ce Kerem își reamintește cele patru reguli ale unui burlac seducător ca el, care de fapt sunt o singură regulă importantă, și anume că nu are voie să se îndrăgostească, Ayse își face o listă cu câteva lucruri pe care vrea să le facă și care o vor ajuta să treacă mai ușor peste această căsătorie. Lista conține 4 puncte. Primul punct este un curs de matematică. Ayse găsește un profesor de matematică, pe Muammer, dar Kerem nu este mulțumit de el fiindcă este prea tânăr și din gelozie, în acea zi nu merge la serviciu. Se preface că are febră și se simte rău pentru ca Ayse să rămână cu el ca să îl îngrijească și să amâne cursul.
Gonca începe să flirteze cu Volkan.

Erkut se jenează să le spună oamenilor din cartier că serviciul lui în companie este să servească ceaiul, dar Sabri își dă seama și îi spune că ar trebui să fie mândru de munca lui.
Compania Modamu ocupă din nou primul loc la vânzări iar Muhsin este foarte fericit.

Kerem găsește lista pe care a scris-o Ayse. Pe lângă cursurile de matematică, Ayse intenționează să învețe să conducă, să avanseze în carieră și cel mai important, să nu se îndrăgostească de el. Punctul 4 este scris într-o formă codificată iar Kerem încearcă să afle semnificația lui.

Kerem și Ayse fac ultimele filmări pe plajă. La finalul ședinței foto, Muammer merge după Ayse pentru că au stabilit să o învețe să conducă însă Kerem prelungește filmările până când Muammer se plictisește și pleacă.
Kerem se oferă el să o învețe să conducă iar pe drum au un accident.
Ayse este bine iar Kerem se preface că este inconștient. În timp ce Ayse încearcă să îl trezească îngrijorată, îi spune că la punctul patru de pe lista ei a scris: “Să nu te îndrăgostești!.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.