Căsătorie cu bucluc episoadele 35-38 (rezumat)

2,218

După accident, Kerem cheamă ambulanța. Din fericire Kerem și Ayse nu au pățit nimic grav, doar Kerem a fost rănit la un picior.
Seara, la cină Erkut le spune celor din familie că Ayse si Kerem au avut un accident. Mama lui Ayse se îngrijorează și vrea să meargă cu toată familia să o vadă pe Ayse dar
fiind o oră târzie decid să meargă a doua zi cu toții la picnic și îi invită pe Ayse și pe Kerem. Muhsin se oferă și merge și el cu Yelda.

La picnic este și Muammer cu sora lui. Muammer merge să o salute pe Ayse iar Muhsin îl invită și pe el cu ei la masă. La început Kerem se bucură când îl vede cu o fată crezând că este prietena lui, dar când Muammer le spune că Arya este sora lui, Kerem nu mai este atât de încântat.
Când se intorc acasă, Hulya îi întâmpină bucuroasă și îi anunță că este însărcinată.
Kerem încearcă să afle de cine nu vrea Ayse să se îndrăgostească și se gândește că este vorba de Muammer sau Berk.

Ayse primește o ofertă de la o mare companie să filmeze pentru o reclamă la un șampon. În ciuda faptului că Kerem nu este de acord din cauza că se teme că o va pierde, Ayse acceptă oferta. Când merge la filmări, Kerem o însoțește.
Gizem, fata care a vrut să se sinucidă pentru Kerem lucrează acolo ca model.
Gizem îl vede pe Kerem și merge la el să îl salute. Kerem o ia de mână pe Ayse și face prezentările. Gizem îi spune că nu este supărată pe el și că a trecut cu bine peste acele zile.
Aflăm că Ceyda a aranjat intenționat această afacere pentru Ayse, știind că Gizem lucrează acolo.
După ce Gizem pleacă, Ayse își dă jos verigheta de pe deget și o pune în poșetă și își spune că nu va plânge.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.