1001 de nopti episoadele 5-6 (rezumat)

3,446

Burhan este uimit de răspunsul lui Sehrazat care refuză ajutorul lui pentru tratamentul lui Kaan. Nadide se întreabă dacă într-adevăr a făcut rost de bani sau a refuzat din orgoliu.
Fără să știe soțul și familia ei, Nadide sună la spital și se interesează despre nepotul ei și îl vizitează de ziua lui.
Când Burhan află, o amenință că dacă mai merge la Kaan, o dă afară din casă.

Onur, care se gândește constant la Şehrazat și a început să fie posesiv cu ea, îi cere să încheie mai repede proiectul din Dubai, astfel o va ține ocupată zi și noapte.
Atitudinea lui față de ea îi atrage atenția lui Kerem și curând începe o competiție între cei doi prieteni care sunt îndrăgostiți de aceeași femeie.
Bennu îl place pe Kerem, dar Kerem nu este conștient de asta.

Sehrazat se bucură să afle că la finalul celor trei luni de probă, este angajată permanent la firmă şi i se mărește salariul.
Peride, mama lui Onur, și Seval, mama lui Kerem le spun fiilor lor că ar fi frumos să o invite pe Sehrazat la masă într-o seară, pentru că le-a adus proiectul din Dubai.

Onur și Kerem insistă ca Sehrazat să li se alăture împreună cu Bennu la o cină de afaceri cu partenerii lor din Germania.
Sehrazat acceptă dar pe tot parcursul cinei este cu gândul la fiul ei care o așteaptă la spital, la petrecerea pe care a organizat-o de ziua lui de naștere.
Când iese afară să îl sune, Onur merge după ea întrebându-se unde a dispărut, lucru pe care Kerem îl remarcă.
La sfârșitul cinei, Kerem se oferă s-o ducă pe Șehrazat acasă însă ea refuză și merge cu Bennu la spital.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.