1001 de nopti Episoadele 25, 26 (rezumat) Ali Kemal pleacă de acasă

1,751

Sehrazat, împreună cu Kaan și cu Mihriban se mută acasă la Onur pentru câteva zile.
Bennu este uimită când își dă seama că Onur este îndrăgostit de Sehrazat și se bucură pentru ei.
După câteva zile, tipul care a împușcat-o pe Sehrazat a fost prins iar ea se întoarce acasă.

Gani își lasă laptopul acasă iar Fusun încearcă să caute un site pe internet și din greșeală găsește poza în care era Ali Kemal cu Cansel.
Când vede fotografia, Burhan se enervează pe Ali Kemal și îl lovește iar el pleacă la Cansel și se hotărăște să rămână la ea.
Fusun este distrusă pentru că soțul ei a plecat cu altă femeie iar pentru a o liniști, Burhan îi spune că ea este mai mult decât o noră pentru ei, este fata lor și acea casă este a ei și îi promite că îi va aduce soțul la picioarele ei cât de curând fiindcă i-a închis toate conturile bancare și i-a anulat semnătura la firmă.

Onur îi invită pe Sehrazat și pe Kaan la ferma lui de cai.
Onur încearcă să se împrietenească cu el dar Kaan îl respinge și îi arată că nu îl place deloc. Onur îi spune lui Sehrazat că este normal să se comporte așa dar să nu își facă griji fiindcă îi va cuceri inima lui Kaan încetul cu încetul.

Ali Kemal merge la fabrică și își ia titlurile de proprietate care sunt pe numele lui.

Kerem și Bennu merg împreună cu bicicletele la un picnic într-o zi de duminică. Ei petrec împreună o zi frumoasă discutând despre familiile lor și depănând amintiri din copilărie.
Kerem o angajează pe Melek la companie în departamentul de relații cu publicul.
Sehrazat participă la o licitație de obiecte de artă pentru fundația pe care ea o coordonează.
A doua zi apare fotografia ei în ziare împreună cu niște articole care aduc tot felul de laude la adresa ei. Unul dintre prietenii lui Burhan îi arată un ziar și îl întreabă dacă Sehrazat este rudă cu el sau este doar o coincidență de nume iar Burhan este mândru să spună că Sehrazat este nora lui.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.