1001 de nopti Episoadele 23,24 (rezumat) Sehrazat este in pericol

1,735

Onur cumpără tabloul care i-a plăcut lui Sehrazat când au fost împreună la expoziția de pictură și i-l trimite acasă.

Sehrazat este amenințată de șeful unei firme concurente care îi propune o afacere murdară în care ea să câștige o sumă foarte mare de bani, dar ea refuză.
La rândul lui, Onur este și el amenințat de niște tipi să nu mai participe la unele licitații la care merg și ei, pe deasupra îi cer să renunțe la cea deja câștigată dar Onur nu se lasă intimidat.
Peride insistă în continuare ca Onur să nu se căsătorească cu Sehrazat dar el îi spune din nou că nu va renunța la ea.
După ce se ceartă cu Peride, Onur se întâlnește cu Sehrazat în oraș. El o roagă să nu îi mai vorbească cu dumneavoastră și să îi spună Onur. Sehrazat îi spune că atâta timp cât Kaan nu îl acceptă nu îi poate spune pe nume. Onur o roagă să îi permită să se împrietenească cu Kaan iar ea este de acord.

Kerem încearcă în diverse moduri să o uite pe Sehrazat.

În timp ce merge la serviciu, Sehrazat este urmărită de un tip înarmat și este împușcată în picior. Sehrazat este dusă la spital dar din fericire nu a fost nimic grav. Onur este foarte îngrijorat pentru ea fiindcă își dă seama că este în pericol și îi propune să stea acasă la el împreună cu Kaan și cu Mihriban până se vor limpezi lucrurile. La început Sehrazat nu acceptă iar Bennu se oferă să o găzduiască la ea acasă. Bennu merge acasă la Sehrazat să îi ia pe Kaan și pe Mihriban dar acolo primește un telefon anonim în care este amenințată și ea. Sehrazat nu are de ales și merge să locuiască acasă la Onur pentru câteva zile.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.