1001 de nopti episoadele 7,8 (rezumat)

1,800

Sehrazat trebuie să meargă în Dubai împreună cu Onur. Kerem vrea să li se alăture însă el trebuie să participe la o ședință importantă în Ankara.
Mihriban, femeia care i-a donat măduva lui Kaan, a avut un fiu care a murit de leucemie. Ea s-a atașat de Sehrazat și de Kaan și la insistențele lor, acceptă să rămână la ei.

Sehrazat și Onur ajung în Dubai și participă la întâlnirea de afaceri după care se cazează la hotel.
În timp ce se îndreaptă spre camerele lor, în lift, Onur îi propune lui Sehrazat încă o noapte împreună, dublând suma.
Sehrazat pleacă foarte supărată iar Onur merge după ea și își cere scuze și o convinge să rămână la hotel. Următoarea zi se întorc împreună în Turcia.
Când ajung, o duce pe faleză la o cafenea să discute și îi promite că nu îi va mai face niciodată o astfel de propunere. O întreabă de ce a acceptat să petreacă o noapte cu el dar nu primește răspuns.
La birou amândoi sunt distrași.
Kerem o cheamă pe Sehrazat să discute despre un proiect dar ea nu se poate concentra și îi spune că nu se simte bine apoi pleacă acasă.
Kerem îl întreabă pe Onur ce i-a făcut fiindcă își dă seama că este supărată, nu bolnavă.

Bennu observă şi ea că Șehrazat e supărată și că îşi caută alt loc de muncă printre ofertele din ziare.
O întreabă ce s-a petrecut în Dubai iar Sehrazat îi spune doar că nu mai suportă insultele lui Omer.
Bennu o convinge să rămână amintindu-i că nu își permite să-și schimbe locul de muncă fiindcă are o mulțime de datorii și tratamentul lui Kaan încă este foarte costisitor. Următoarea zi când Sehrazat se întoarce la companie, Onur vede că încă este foarte supărată și încearcă să vorbească cu ea, mergând în biroul ei sub pretextul că a auzit că face o cafea foarte bună.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.