1001 de nopti episoadele 15,16 (rezumat)

1,387

Gani îl surprinde pe Ali Kemal la un bar cu amanta și îi fotografiază.
Sehrazat vorbește cu Kerem să lucreze cu Bennu la proiectul din Bosnia, motivând că ea este ocupată cu alt proiect.
Bennu petrece mai mult timp cu Kerem lucrând la proiect și începe să fie mai optimistă și să spere că îi va cuceri inima.

Onur o duce pe Sehrazat la un restaurant elegant și o cere în căsătorie. Îi spune că știe că nici dacă 1001 de nopți ar implora-o să-l ierte pentru noaptea aceea, nu și-ar putea repara greșeala și că în fiecare noapte s-a gândit cum să o facă să uite propunerea lui.
Sehrazat este șocată iar el o roagă să nu-i răspundă imediat și îi spune că o iubește și va aștepta răspunsul ei 1001 de nopți, doar să îi spună ‘da’.
Îi mai spune că s-a gândit mult ce inel să-i cumpere dar nici un giuvaier nu ar putea să exprime sentimentele pe care le are pentru ea și nici o vorbă frumoasă nu ar putea să exprime cât regretă că a rănit-o.

Următoarea zi, Onur îi spune lui Kerem că o iubește pe Sehrazat din prima zi când a întâlnit-o și că a cerut-o în căsătorie.
Kerem îi spune că dacă ar fi știut de la început că el s-a îndrăgostit de Sehrazat, s-ar fi retras și îi urează să fie fericiți.

La companie, Sehrazat îi cere socoteală lui Onur atunci când ea primește cea mai mare primă, fiindcă se întreabă care sunt intențiile lui.
Onur îi spune că au decis să-i dea prima în ziua când ea a câștigat concursul și le-a adus un proiect important și că nu are nici o legătură cu ce s-a petrecut între ei. E supărat că nu l-a crezut când i-a spus că o iubește.
Sehrazat îi spune că este într-o situație dificilă pentru că nu poate să uite noaptea aceea și pleacă din biroul lui plângând.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.