Pretul fericirii – episodul 41 (rezumat)

4,514

Kaya o sărută pe Ender iar ea îi dă o palma și îi spune că de acum înainte va fi cel mai mare dușman al lui și va face totul pentru a-l distruge.

Yildiz vede cadoul de la Elif și o avertizează pe Zeynep să nu aibă încredere în ea fiindcă crede că Elif nu are intenții bune.

Alihan merge în vizită la Zeynep iar mama ei îl intreaba dacă au stabilit data nunții iar el îi spune că deocamdată nu dar o vor fixa în curand. Când rămân singuri Zeynep își cere scuze de la el și îi spune că nu vrea ca el să creadă că ea îl grăbește să se căsătorească. El vrea să o necăjească puțin și îi spune că oricum se vor căsători dar nu trebuie să se grăbească fiindca sunt fericiți așa și mai bine își trăiesc viața câțiva ani apoi se vor căsători.

Kaya merge la Ender acasă și o întreabă din nou dacă Erim este copilul lui însă ea neagă. O invită în oraș să ia cina împreună dar ea îl refuză și îi spune că este mai bine să stea departe unul de altul.
Elif îl sună pe Alihan și îi spune că a doua zi va fi prezentarea noii sale colecții la magazin și ar vrea să o cheme și pe Zeynep. Din politețe Zeynep acceptă să meargă.

După prezentare Elif îi oferă o cafea și din vorbă în vorbă îi spune că în trecut Alihan  și-a înșelat toate fostele iubite. Apoi îi spune că se vor vedea când se întoarce din călătorie fiindcă va fi plecată pentru 10 zile. De acolo Zeynep pleacă să se întâlnească cu Yildiz la un restaurant după care apare și Alihan care și el îi spune că va trebui să plece peste două zile în China pentru afaceri și va trebui să stea 10 zile. Zeynep bănuiește că Alihan și Elif pleacă împreună.

Kaya ajutat de Neslihan, o veche prietenă, reușește să o convingă pe Ender să ia cina împreună. Totul decurge minunat, discută despre trecutul lor iar Kaya este mulțumit că a reușit să o facă pe Ender să zâmbească. A doua zi ea îl caută la birou și îi spune că prietenia lor nu mai poate continua și ar fi mai bine ca întâlnirea de seara trecută să rămână o amintire frumoasă.

Yildiz merge la Zeynep și îi spune că a aflat că Alihan este cu o fată la casa pe care a închiriat-o pentru el și pentru Zeynep. Zeynep pleacă nervoasă acolo dar nici măcar nu bănuiește ce surpriză frumoasă va avea. Alihan împreună cu rudele și prietenii lor o așteaptă pregătiți pentru marea ceremonie. Alihan și Zeynep se căsătoresc.

Ender merge la Kaya acasă. Când îi deschide ușa el tinea în mână rezultatul testului ADN pe care îl citise. Testul era negativ. Ea îi spune că este supărată pentru că a facut testul și nu a avut încredere în ea când i-a spus că Erim nu este copilul lui. Pleacă spunându-i că nu mai are încredere în el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.