Prețul fericirii ultimul episod (rezumat) Finalul serialului

1,992

Mai sunt două zile până la nuntă și Caner începe să aibă temeri când toată lumea îi spune cât de grea este căsnicia și cum trebuie să se schimbe ca să fie un ginere demn de Dogan.
În ziua nunții lasă un bilet în urmă și fuge. Emir și Sedai îl caută peste tot, în timp ce Ender și Yildiz încearcă să-l acopere.
Băieții îl găsesc la o cafenea și îl conving să se întoarcă.
Kumru și-a dat seama că toți au pus presiune pe el dar îi spune că vor trăi așa cum își doresc ei.


Fac o nuntă triplă, odată cu ei se căsătoresc Emir cu Sibel, cu care s-a împăcat după ce și-a dat seama că nu e chiar așa de speriat și Sedai cu Elif, iubita lui pe care a cunoscut-o la firmă și care este asistenta lui Caner.

Mai sunt două săptămâni până la nunta lui Yildiz dar Dogan face infarct brusc și moare.

Doi ani mai târziu, Caner și Kumru au un copil și încă unul pe drum.
Zeynep și Ata s-au căsătorit și s-au mutat în America.
Handan s-a căsătorit în Dubai.

Un prieten de-al lui Sedai o place pe Asuman dar ea îl repezește neinteresată până când află că este un mare boier în Adana. Dupa aceea, intr-o lună se casatoreste cu el.

Afacerea lui Ender cu bijuterii merge foarte bine. Yildiz este asociata ei și fac o călătorie la Milano, unde mai deschid un magazin.
Acolo cunosc doi tipi și se distrează impreuna la un club. Dimineața își dau seama că au fost jefuite de ei.
Când se întorc acasă, Ender propune un plan prin care să afle dacă și-au ieșit din mână pentru că până acum, ele cucereau și înșelau bărbați bogați, nu cadeau în plasa hoților.

După aceea Ender îi spune lui Yildiz că acum toate îi merg bine, doar un partener de viață îi mai lipsește. Și Yildiz și-ar dori unul și singura ei dorinta este ca viitorul ei soț să aibă o viață lungă.
A doua zi, apare un client chipeș, stilat și bogat la magazinul lor de bijuterii. Ender pune ochii pe el dar se gândește să nu îi spună lui Yildiz ca să nu încerce să i-l fure. Tipul o invită la petrecerea surorii lui.
Yildiz îl întâlnește și ea în fața magazinului și mai târziu la meciul lui Halit Can. El o invită și pe ea la petrecere iar Yildiz se gândește același lucru despre Ender, să nu-i spună despre el ca să nu i-l fure.
Fetele se întâlnesc la petrecerea lui dar înainte de a începe un conflict serios între ele, află că tipul este logodit.

În altă zi, din nou amândouă pun ochii pe același bărbat și se ciondănesc ca de obicei dar sfârșesc prin a spune că certurile lor nu se vor sfârși niciodată, la fel ca prietenia lor.

Articol original scris de Tolbacudetoate©

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.