Prețul fericirii episodul 175 (rezumat)

1,123

Handan a ajutat-o pe Julia să intre în casă dar tot ea o salvează pe Yildiz. Ei anunță poliția și Julia este prinsă.
Yildiz, Ender, Caner și Emir pleacă într-o vacanță să uite incidentul tulburător.

La hotelul unde se cazează dau peste altă belea. Acolo a mers în vacanță și un mafiot cu iubita lui. Fetele observă că o tratează rău și când aud țipete din camera lor, merg să o ajute pe femeie. Pe ea o găsesc inconștientă iar când mafiotul Haydar vrea să o lovească și pe Ender, Yildiz îl lovește cu o vază în cap. Haydar își pierde cunoștința și fetele cred că a murit. Până când ele merg în camera lor să se consulte cu băieții, mâna lui dreaptă îl găsește rănit și îl ucide ca să îi ia locul. Îl lasă acolo ca să se creadă că iubita lui l-a ucis.

Cei patru prieteni îl îmbracă pe Haydar în haine de vacanță și cu chiu cu vai, îl scot din hotel și pornesc să îl îngroape pe terenul lui Emir dintr-un sat. În fața hotelului dau peste Handan, care este sigură că ei învârt ceva și insistă să meargă cu ei.
Caner și Ender îi spun că Haydar este unchiul lor și că îl duc acasă că nu se simte bine.
Fratele mafiotului pornește pe urmele lor.

Se opresc la o benzinărie și se înțeleg să o facă pe Handan să creadă că ea l-a ucis pe Haydar, altfel le va face necazuri.
Acolo află că sunt căutați și își lasă mașina și își continuă drumul cu un camion de înghețată pe care îl fură din parcare.

Mai departe, se opresc într-un sat pe un drum în pantă. Toți patru coboară ca să caute o baie și îi spun lui Handan să parcheze în altă parte. După cum sperau, Handan nu se pricepe să conducă camionul, pierde controlul, camionul o ia la vale pe pantă, ușa din spate se deschide și Haydar cade și se prăvălește pe pantă până se oprește într-un copac.
Ender și Caner îl jelesc pe unchiul lor dar negociază cu Handan și acceptă să nu cheme poliția și să îl îngroape ei undeva în schimbul unor acțiuni.

Camionul s-a stricat și cumpără o camionetă de la un localnic. Omul le-o vinde cu condiția să îi ducă țapul în satul următor. Spre amuzamentul tuturor, țapul se numește Halit.
Înainte de a-și continua drumul, Yildiz merge la baie și este prinsă de fratele lui Haydar care i-a ajuns din urmă.

Zeynep îl roagă pe Sedai să meargă cu ea la meciul lui Ata. Când Ata este bătut, Sedai intră în ring să își ajute prietenul. Acest moment îi face pe îndrăgostiți să își dea seama cât de mult se iubesc. Ata renunță la țelul lui de a deveni campion jiu-jitsu.

Articol original scris de Tolbacudetoate©.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.