Ma numesc Zuleyha – Episodul 12 (rezumat)

8,065

Zuleyha a reușit să fugă însă Demir a găsit-o, i-a luat copilul și a trimis pe cineva să îl ducă la o familie din sat. Zuleyha a amenințat că se va sinucide, și-a pus pistolul la tâmplă și a apăsat pe trăgaci însă nu erau gloanțe în el. Demir a luat-o și a dus-o acasă. I-a spus că e liberă să plece unde vrea fiindcă știa că nu va pleca fără copil.
Zuleyha a plecat să își caute fiul, întâi la Nihal apoi în alte locuri unde credea că e posibil să fie. Seara s-a întors acasă deznădăjduită și a așteptat câteva ore afară, în frig și ploaie până când s-a întors Demir și a dus-o în casă. În următoarele zile, i-a implorat pe Demir și pe Hunkar să îi aducă copilul și a promis că nu va mai încerca să fugă însă a fost în zadar. Demir și-a pierdut încrederea în ea și avea de gând să o țină departe de el până când va renunța la Yilmaz.

Hunkar l-a vizitat pe Yilmaz. El a întrebat-o de ce a distrus scrisoarea pe care a trimis-o la curtea de apel iar Hunkar i-a spus că după ce a fost arestat, Zuleyha și Demir s-au îndrăgostit apoi când a aflat că e însărcinată, a trebuit să împiedice eliberarea lui. I-a cerut să nu le distrugă căsnicia și să plece din oraș dar Yilmaz i-a spus că nu crede povestea ei până nu va auzi chiar de la Zuleyha.

Gaffur a aflat că toți muncitorii lui Demir au plecat la Yilmaz. Nu i-a spus lui Demir pentru că el era responsabil pentru ei și a angajat alți muncitori fără știrea lui. Demir a aflat de la altcineva și a vrut să îi alunge pe Gaffur și pe soția și sora lui. Gaffur l-a imporat să nu îi facă asta pentru că tocmai a aflat că Saniye e însărcinată și au nevoie de un loc de muncă iar Demir i-a spus că e ultima dată când îl iartă.

Sebahattin a intentat acțiunea de divorț și a plecat de acasă. Fadik le-a spus lui Hunkar și lui Sermin că Sebahattin și Gulten sunt amanți. Hunkar nu a crezut dar Sermin a bătut-o pe Gulten și i-a spus să plece de la fermă. Gaffur a aranjat imediat să o căsătorească pe Gulten cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea. Când Gulten a aflat, le-a lăsat lui Gaffur și lui Sanyie o scrisoare de adio și a plecat să se sinucidă în hambarul unde a închis-o Gaffur în urmă cu câteva zile. Saniye a găsit biletul și l-a trimis pe Gaffur să o caute. Între timp Yilmaz a aflat de la Nazire ce s-a întâmplat și a salvat-o pe Gulten. A dus-o acasă la el apoi l-a bătut pe Gaffur și i-a interzis să o caute. Gaffur nu i-a spus lui Hunkar că Gulten e la Yilmaz ci a mințit că a dus-o în sat la o rudă.
Sebahattin s-a întors la Sermin pentru a opri zvonurile despre el și Gulten care s-au răspândit în tot satul.

După câteva zile, Demir a dus-o pe Zuleyha la copil însă i-a dat voie să îl vadă doar de la fereastră și i-a spus că i-l va da cu o condiție. În scena următoare, s-au întors acasă iar Zuleyha l-a sunat pe Yilmaz și l-a întrebat dacă poate să se întâlnească cu ea la un restaurant. Yilmaz nu știa la ce să se aștepte și bănuia că e posibil să fie o altă capcană. Demir a pregătit-o pe Zuleyha. A pus-o să poarte bijuterii cu diamante și a avertizat-o să nu facă nici o greșeală altfel va suporta consecințele.
Puțin mai târziu Yilmaz și Zuleyha s-au întâlnit la restaurant.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.