Pretul fericirii episodul 19 sezonul 3 (rezumat)

6,413

Halit a aflat că Leyla caută un apartament de închiriat și i-a propus să stea într-una din casele lui. De atunci a început aventura lor și își petrece toate serile la ea, mințind-o pe Yildiz că merge la întâlniri de afaceri.
Zerrin, care deja avea suspiciuni în privința lor, e și mai sigură că sunt împreună când observă că Leyla poartă un ceas scump și haine prea elegante pentru o secretară. Îi spune lui Ender iar ea îl trimite pe Caner să o urmărească pe Leyla când pleacă de la firmă. Pe de altă parte și Yildiz îl trimite pe Emir să o urmărească pentru a afla unde locuiește dar Şahika îl observă pe Caner și o anunță pe Leyla iar ea reușește să scape de ei. După aceea Şahika o face pe Ender să creadă că iubitul Leylei este un manager din companie.

Lila și Yigit se despart din nou.
Yigit le spune părinților că pot să divorțeze dacă vor și își cere scuze că i-a forțat să se căsătorească dar Kaya și Ender, care încă se iubesc, au decis să dea o șansă căsniciei lor.
Erim, care este copleșit de scandalurile de acasă, își dorește să locuiască cu ei când vede ce armonie au în familie.

Halit intenționează să cumpere acțiuni ale unei companii din Africa și să-și investească toți banii în acel loc foarte riscant sperând că va obține profit în scurt timp și își va putea plăti datoria.
Un tip care a lucrat pentru Nadir mulți ani și a fost concediat recent, merge la Halit și, în schimbul unei sume de bani, îi spune că Nadir are o aventură cu soția unui bărbat din consiliul de administrație al companiei.
Halit încearcă să îl șantajeze pe Nadir dar când în confruntă, Nadir îl amenință că îi va spune lui Yildiz de aventura lui cu Leyla.

Notă : Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV.
Episodul 19 varianta TV corespunde episodului 18 de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.