Nemilosul Istanbul episodul 33 (rezumat)

7,112

Oya îi spune lui Nedim că sunt frați și îi povestește că mama ei a lucrat ca servitoare la vila Karacay, a avut o relație cu tatăl lui care i-a promis că se va căsători cu ea și a rămas însărcinată. Într-o zi Agah a concediat-o și nu a crezut-o când ea i-a spus situația. Nu după mult timp tatăl lui Nedim a murit. Oya a ajuns la orfelinat după ce mama ei s-a îmbolnăvit de cancer și a murit. Îl urăște pe Agah fiindcă din vina lui a rămas a nimănui.
Nedim nu o crede fiindcă e sigur că unchiul său nu ar face așa ceva.

Agah a aflat de trădarea lui Seniz și a fratelui său și pornește înarmat după ea. Seniz își face bagajele și fuge înainte de a ajunge el la apartament. Oamenii lui o urmăresc dar pe drum ea își schimbă mașina și îi pierd urma.
Seniz îl sună pe Nedim și îi spune ce a făcut Ceren.
Agah isi pune oamenii să îi aducă pe Nedim și pe Oya. E foarte supărat că nu i-au spus. Cenk apare acolo și găsindu-l pe Agah atât de bulversat și furios, îl întreabă ce se petrece dar el nu îi spune nimic. După aceea Cenk află de la un bodyguard că Agah o caută pe Seniz care a fugit de el.

Nedim e foarte supărat pe Ceren pentru că i-a trimis înregistrarea lui Agah, mai ales că el tocmai a făcut infarct. Pentru început o scoate afară din firmă și intenționează să divorțeze.
La vilă, Ceren își amintește mereu de fiul ei din cauza copilului lui Başak. Copilul plânge tot timpul și Ceren le amenință pe Basak și pe Nurten ca să îl oprească cumva, altfel le va alunga de acolo. Până la urmă, Nurten nu știe ce să se mai facă cu el și i-l pune în brațe. Copilul se oprește din plâns și chiar începe să râdă. Ceren e foarte mișcată și uimită.

Agah este profund îndurerat de trădarea fratelui său și devastat că nici măcar nu mai e sigur dacă copiii sunt ai lui. Acum nu mai vrea nimic din ce i-a rămas de la el și le transferă lui Cenk și lui Damla acțiunile lui.
Nedim e necăjit pentru el și nu se simte deloc mai bine, chiar dacă s-au aflat toate secretele pe care le-a păstrat cu un preț mare ca să îl protejeze de o astfel de durere. Pe de altă parte, nu își mai dorește să se răzbune.
Se întâlnește cu Cemre și îi spune că deși nu înțelege de ce l-a refuzat când i-a propus să fie împreună, a înțeles din privirea ei că și ea îl iubește iar de acum nu mai are nici un fel de așteptări de la ea ci îi dorește să fie fericită, chiar dacă nu vor fi împreună.
În acea seară, Cemre debutează pe scena restaurantului unde s-a angajat. Nedim rezervă masa din primul rând iar Cenk îi trimite un buchet mare de flori apoi merge și el dar când vede că Cemre cântă privindu-l cu dragoste pe Nedim, pleacă devastat.

Agah o pune pe Nurten să arunce toate lucrurile lui Seniz. Damla nu înțelege ce se petrece și nu primește niciun răspuns de la el. Seher vorbește cu Agah și încearcă să îi ridice moralul iar Damla înțelege greșit apropierea dintre ei.

Cenk află că Şeniz folosește acte false și se întreabă ce a făcut atât de grav de fuge astfel de Agah. Atât el cât și oamenii lui Agah sunt pe urmele ei.
Seniz a închiriat o cameră la hotel și aranjează să plece în Grecia cu un avion privat. Agah ajunge la ea chiar când era pe punctul de plecare. Seniz fuge pe acoperișul hotelului iar el o urmează și o întreabă insistent cine este tatăl lui Cenk și al lui Damla. Seniz se teme de el și pășește în spate să se îndepărteze de el, până când ajunge pe marginea clădirii și cade în fața lui Cenk și a lui Damla care tocmai au ajuns acolo.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.