Nemilosul Istanbul episodul 42 (rezumat)

9,418

Agah o scoate afară pe Ceren iar fiul ei rămâne la vilă. Ceren promite că se va răzbuna iar dimineața o trimite pe Neriman să-i aducă testul ADN al lui Cenk. Cemre o vede pe bunica ei acolo și când își dă seama că a luat testul, merge la Ceren și insistă să nu spună că Cenk și Nedim sunt frați, tocmai acum când încep să depășească ultimele evenimente.
Ceren vrea să îl amenințe pe Agah că îl va face public și să-i ceară să-l căsătorească pe Cenk cu ea. Cemre îi spune că îl va convinge ea pe Cenk, numai să nu îi zică lui Agah. Se întâlnește cu el și îi cere să se căsătorească cu Ceren sub pretext că altfel Agah nu îi va permite să își vadă copilul niciodată. Cenk își dă seama că Ceren a trimis-o și îi spune că acceptă apoi o cheamă pe Ceren și îi zice că este cea mai mare greșeală a lui și niciodată nu se va căsători cu ea și că el o iubește pe Cemre. Nedim aude discuția lor și îl confruntă pe Cenk. Amândoi vor să se lupte pentru Cemre. În timp ce se ceartă, lui Cenk i se face rău și leșină. Nedim îl duce la spital.
Cenk a ascuns familiei că are o tumoare cerebrală și în ultimul timp și-a neglijat tratamentul. Medicul insistă să facă o tomografie pentru a vedea în ce stadiu este. Când Nedim îl întreabă ce a zis medicul și de ce a leșinat, el îi spune că i-a crescut tensiunea.

Basak se întoarce la vila Karacay dar nu i se permite să îl vadă pe copil. Agah o angajează să se ocupe de Seniz.
Seniz poate să meargă și să vorbească dar ascunde asta de toți.
Ceren îi spune lui Cemre că nu va dezvălui secretul, dacă îi duce copilul și o ajută să fugă din oraș.
Seara este o petrecere la vilă. În timp ce Cemre încearcă să scoată copilul din casă fără să o vadă nimeni, Ceren împarte invitaților câte o copie a testului, cu ajutorul unui chelner. Cu toții află că Cenk și Nedim sunt frați. Agah face infarct.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.