Nemilosul Istanbul episodul 35 (rezumat)

8,399

După ce Cenk i-a spus lui Cemre că copilul lui Ceren a fost al lui, Nedim nu are de ales și recunoaște că el a schimbat rezultatul testului ADN. Cemre e foarte supărată pe toți trei. Toți din casă aud scandalul și când merg să vadă ce se petrece, află și ei. Seher, Cemre și Civan îi fac multe reproșuri lui Ceren și nici unul nu vrea să îi asculte explicațiile.
Ceren o învinuiește pe Neriman de la care a pornit totul, pentru că își pierde familia.

Agah locuiește în altă casă și el nu află despre toate acestea. A făcut testele de paternitate și primește rezultatele. Întâi îl citește pe al lui Damla și se bucură să afle că e fiica lui. Pe când să îl citească și pe al doilea, apare Cenk, beat și supărat după evenimentele anterioare și îi spune că este foarte fericit că el este tatăl lui. La finalul episodului, Agah aruncă testul lui fără să îl citească.

Nedim află că Oya nu este medic psiholog și că a fost internată într-un spital de psihiatrie. O caută la cabinet însă nu o găsește.
Damla îl aude pe Cenk când vorbește cu Seniz despre faptul că ea l-a împiedicat pe Nedim să se însănătoșească. Șocată și supărată, merge la Agah și își cere scuze pentru că l-a învinuit pe el și a crezut-o pe Seniz. Nu îndrăznește să vorbească cu el și despre trădarea ei dar se întoarce acasă și o întreabă pe Şeniz dacă e adevărat că l-a împiedicat pe Nedim să se însănătoșească, pentru ca să nu spună că i-a prins pe ea și pe tatăl lui împreună. Cenk, care era lângă ușă, o aude și se duce la Agah să îl întrebe dacă este adevărat.

Nedim îi spune lui Ceren că vrea să divorțeze și e dispus să îi dea tot ce vrea, numai să nu se opună. Următoarea zi divorțează de comun acord iar Ceren primește o sumă mare de bani, la care nu se aștepta. Cei doi își urează succes și rămân prieteni.
Ceren cumpără o casă mare pentru întreaga familie dar Seher îi spune că se vor întoarce în sat cu toții și nu o va lăsa să ia bani de la familia Karacay. Ceren îi povestește totul de la început, cum Neriman a mințit-o că va fi nora lui Agah, cum ea s-a cuplat cu Cenk fiind sigură că se vor căsători și cum Seniz a amenințat-o cu familia și a căsătorit-o cu Nedim. La urmă îi zice că plata pentru ce a făcut este că și-a pierdut copilul. Ceren pleacă necăjită iar Seher o întreabă pe Neriman ce mai ascunde. Neriman începe să îi spună lui Cemre că altcineva este tatăl ei, dar apoi se răzgândește. Cemre își dă seama că ascunde ceva în legătură cu ea iar Seher îi promite că îi va spune când va fi pregătită.

Cenk îi spune lui Ceren că îi pare rău că nu și-a recunoscut copilul.
Nedim încearcă să o convingă pe Cemre să nu plece.
Între timp Oya a dus-o pe Basak la o casă în munți, mințind-o că trebuie să se ascundă fiindcă familia copilului e pe urmele lor. Când ajung acolo, încearcă să îi ia copilul iar Basak o lovește la cap și până își revine ea, se închide în casă și îl sună pe Nedim să-i ceară ajutor. Nedim pornește acolo împreună cu Cemre.
Când ajung, Oya se pregătește să dea foc la casă. Nedim încearcă să o calmeze și să o oprească. Oya are o criză nervoasă și îi reproșează că nu i-a mai răspuns la telefon după care îi zice că copilul este de fapt al lui Ceren.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.