Nemilosul Istanbul episodul 34 (rezumat)

7,779

În episodul anterior, Seniz a căzut de pe clădirea hotelului când Agah a găsit-o și îi cerea socoteală pentru trădarea ei.
În timp ce ea este dusă la spital, Agah este arestat și nu spune ce s-a petrecut, ba chiar zice că el a împins-o. Nedim nu crede și îi pune pe oamenii lor să caute înregistrările camerelor de supraveghere din jur. Astfel găsește dovada că este nevinovat și Agah e eliberat.

Starea lui Seniz este foarte gravă și chiar daca va supraviețui operației, este posibil să rămână paralizată. Cenk și Damla sunt devastați. După ce se ocupă de Agah, Nedim merge la spital iar Cenk îl învinuiește crezând că el l-a instigat pe Agah împotriva lui Şeniz.
Nedim nu poate să le spună despre trădarea lui Seniz fiindcă nu vrea să îi rănească astfel. Îi povestește doar lui Cemre dar ea știa deja și nu îl lasă să se învinovățească.
Cenk merge apoi la tatăl său care s-a mutat în altă casă, și îl întreabă ce s-a întâmplat între el și Seniz de este atât de supărat că nici măcar nu merge la spital ca să fie alături de ei. Fiindcă nu primește răspuns, Cenk îl atacă din nou pe Nedim. Când aude cum îl insultă, Cemre îi dă o palmă.

Ceren încearcă să vorbească cu Cemre despre faptul că știa de trădarea lui Seniz. Damla le aude și se ceartă cu Ceren pentru că o calomniază pe mama ei. Când merge la fermă să îl întrebe pe Agah de ce nu este alături de ei la spital, îl găsește în compania lui Seher, care a mers să îi gătească. Din nou înțelege greșit și crede că Seher i-a cerut să se despartă de Civan ca să poată să fie ea cu Agah. Civan află de ce s-a despărțit de el. Damla îi spune că îl iubește și se împacă.

În timp ce își caută ochelarii, Neriman găsește în camera lui Cemre testul ADN care arată că Cenk și Nedim sunt frați. Fiindcă nu vede ce scrie, i-l dă lui Ceren iar ea nu îi spune ce este ci îl păstrează ca să îl folosească la momentul potrivit.

Nedim îi zice lui Ceren să se mute în alt dormitor și când se vor mai liniști apele, vor divorța. Pe de altă parte, la firmă, Nedim încheie afacerea cu Yusuf și nu după mult timp, când apar probleme și îl caută pe Yusuf, nu îl poate contacta.
Seniz supraviețuiește însă rămâne paralizată și o vreme nu va putea să vorbească. Când vede că a ajuns exact ca Nedim, Cenk privește totul ca fiind pedeapsa ei pentru ce a făcut. Ceren îi aduce aminte că le-a promis că își va răzbuna copilul și insinuează că în curând, va afla că Seniz l-a folosit pentru scopurile ei.
Agah o vizitează pe Seniz când nu este nimeni lângă ea și îi reproșează că le-a distrus viețile lui Cenk și lui Nedim pentru a-și acoperi trădarea și îi promite și el că o va face să plătească.
Când Seniz este externată, Agah o pune pe Nurten să îi pregătească camera lui Nedim.

Cenk se hotărăște să își mărturisească și el greșelile și e pregătit să plătească pentru ele. Îi spune lui Cemre că copilul lui Ceren a fost al lui. Cemre e șocată și foarte supărată că a mințit-o atâta timp. O cheamă pe Ceren și îi întreabă pe amândoi cine a schimbat rezultatul testului ADN și cum au putut să îl convingă pe Nedim că copilul este al lui și să îi facă atâta rău. Atunci apare Nedim și Ceren îi zice să îl întrebe pe el.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.