Nemilosul Istanbul episodul 44 (rezumat)

11,431

Seher o învinuiește pe Neriman pentru pierderea lui Ceren. Atunci Neriman le spune lui Cemre și lui Civan că tatăl lui Cemre este altcineva. Amândoi se supără pe Seher pentru că nu le-a spus.
Cemre își găsește tatăl biologic cu ajutorul lui Nedim. Ajunge acasă la el chiar când concedia fără milă o servitoare necăjită iar când începe să îi spună cine este, el o repezește crezând că vrea să îi ceară bani. Cemre înțelege acum de ce Seher i-a ascuns adevărul și nu îi mai spune că e fiica lui.

Nedim spera că medicul va găsi o soluție pentru Cenk și e devastat când află că nu se mai poate face nimic. Îi spune lui Cenk că a aflat de boala lui, că nu vrea să îl piardă și își dorește să fie frați cu adevărat. Cenk îi zice că e prea târziu pentru ei și vrea să își petreacă timpul rămas cu fiul său. Îl roagă să nu spună nimănui de boala lui.
Următoarea zi, Cenk își ia rămas bun de la Cemre, de la Nedim și ceilalți știind că e posibil să îi vadă pentru ultima dată și pleacă cu fiul său într-o vacanță cu caravana, în locurile pe care și-ar fi dorit să le viziteze cu Agah.
După plecarea lui, familia Yilmaz se întoarce în sat apoi Civan merge în armată.

Cenk petrece o lună de vacanță împreună cu fiul său, căruia i-au pus numele Umut, și face multe înregistrări video pentru a-i lăsa amintire copilului. Într-o zi, în timp ce vorbește la telefon cu Nedim, își pierde brusc cunoștința. Nedim merge la el la spital și își iau rămas bun cu ochii în lacrimi. Cenk îi spune să se căsătorească cu Cemre și le încredințează lor pe fiul său.

După câțiva ani, Nedim și Cemre sunt căsătoriți și au un fiu. Ei  l-au crescut, de asemenea, și pe Umut într-o familie fericită, cum își dorea Cenk.
Damla și Civan s-au căsătorit.
Întreaga familie se întâlnește cu ocazia aniversării zilei de naștere a lui Umut și vizionează împreună video-ul făcut de Cenk în vacanță.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.