Biografie Demet Ozdemir

9,822

Demet Ozdemir s-a nascut in Kokaeli, Turcia pe data de 26 februarie 1992. Actrița mai are o sora si un frate mai mare. Parintii ei au divortat cand ea avea doar 8 ani, asa ca s-a stabilit la Istanbul cu mama sa. Dupa absolvirea liceului s-a inscris la un curs de dans teatral la studioul Sahika Tekand.

Si-a inceput cariera ca una dintre dansatoarele cantaretei de muzica pop Bengu. A atras atentia cu miscarile sale flexibile si curand a reusit sa devina una dintre fetele din grupul de dansatoare “Efes Kizlari”. In 2012, Demet Ozdemir a avut sansa de a aparea pe ecrane intr-o reclama pentru compania aeriana Pegasus.

La putin timp dupa aceea, in 2013 si-a inceput cariera de actrita, primul ei rol a fost in serialul “Sana Bir Sir Verecegim”, in rolul principal. Urmatorul ei rol a fost in serialul “In dragoste si in razboi (2014) in care a avut rol secundar. Kivanc Tatlitug are rolul principal (Kurt Seyit) alaturi de Farah Zeynep Abdullah (Sura).

Primul ei rol intr-un film artistic a fost in “Tut Sozunu”, o comedie lansata in 2015. A jucat si in serialul “Cilek Kokusu”(2015) însă rolul care a facut-o cunoscuta peste tot in lume, a fost in serialul “Camera 309” (2016), o comedie romantica de succes in care a jucat alaturi de actorul Furkan Palali. In 2017 a jucat in filmul artistic de comedie “Sen Kiminle Dans Ediyorsun?”.

Următorul rol a fost in “Vis de iubire” in care joaca alaturi de Can Yaman. Serialul este o comedie romantica de mare succes care a facut-o si mai celebra.

In prezent joacă alături de Ibrahim Çelikkol în serialul Prizoniera destinului (Doğduğun Ev Kaderindir). Serialul a ajuns la cel de-al doilea sezon și a câștigat deja două premii importante la categoriile ‘Cel mai bun regizor’ și ‘Cel mai bun scenariu’.

In 2018, Demet a câștigat Premiul International Murex D’or și Premiul Altin Kelebek la categoria ‘Cea mai bună actriță’ pentru rolul din serialul Vis de iubire.
În 2019 a fost premiată la Gala Premiilor Golden Star pentru performanța în serialul Prizoniera destinului.
De asemenea, de-a lungul carierei, a primit numeroase nominalizări pentru rolurile sale, la diferite festivaluri de film.

In 2015, in timp ce filma pentru serialul “Cilek Kokusu” alaturi de Yusuf Cim, cei doi s-au indragostit si au avut o relatie timp de 2 ani.

In 2018 a avut o relatie cu actorul Seckin Ozdemir. Fanii erau incantati de faptul ca cei doi erau impreuna, aveau si ganduri de casatorie, apoi brusc relatia lor s-a incheiat.

Filmografie:
Filme
2015 Tut Sözünü (Demet)
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun (Aysel) Seriale Tv
2013 Sana Bir Sır Vereceğim (Aylin Gündoğdu)
2014 Kurt Seyit ve Șura (Alya)
2015 Çilek Kokusu (Aslı Koçer)
2016 Număr cameră: 309 (Lale Yenilmez)
2018 Tolgshow
2018-2019 Erkenci Kuș (Sanem Aydin)
2020 Doğduğun Ev Kaderindir

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.