Nemilosul Istanbul episodul 36 (rezumat)

10,234

Cenk îl întreabă pe Agah dacă este adevărat că Seniz l-a înșelat cu fratele lui. Agah îi spune că vor lăsa totul în urmă și nu vor permite ca familia lor să fie dezbinată și cu demnitatea care le-a mai rămas, își vor reconstrui viețile. Cenk se hotărăște să nu mai ascundă nimic de el și îi spune că copilul lui Ceren a fost al lui. Din nou Agah este profund dezamăgit.

Cemre si Nedim află de la Oya că bebelușul lui Başak este copilul lui Ceren și al lui Cenk.
Întâi o salvează pe Başak și o duc la vilă iar Oya este arestată, apoi merg la secția de poliție și află de la amicul lui Oya că este adevărat și că ea a aranjat ca familia să creadă că copilul a murit fiindcă atunci credea că este al lui Nedim și că nu era în siguranță la vila Karacay. Se întorc acasă și discută cu Basak dar ea nu vrea să le dea copilul și într-un moment de neatenție din partea lor, reușește să fugă. Ceren află și ea că fiul ei trăiește și îl imploră pe Cenk să o ajute să îl găsească dar el nu vrea să creadă că este adevărat și după cum îi este obiceiul, pleacă și nu mai răspunde nimănui la telefon.

Seher o sfătuiește pe Ceren să nu își facă mari speranțe înainte de a fi sigură, dar ea simte că e fiul ei iar așteptarea e foarte dificilă fiindcă se teme că nu îl va găsi niciodată.
Nedim și Cemre o caută peste tot pe Basak. În cele din urmă îi cer ajutorul lui Agah iar el o găsește în scurt timp. Imediat fac testul ADN și după ce primesc rezultatul, Ceren își primește copilul. Primul lucru pe care îl face este să îi facă în ciudă lui Seniz că acum Cenk se va căsători cu ea.

Cenk nu este de găsit până când îl sună Cemre. Ei îi răspunde, se întâlnesc și îl convinge să își asume responsabilitatea și să se implice în viața fiului său, dar amândoi sunt de acord că nu e nevoie să se căsătorească cu Ceren.
Ceren e șocată când află asta. Dacă nu poate să se căsătorească cu el, pretinde să îi dea copilului jumătate din acțiunile lui iar până când va împlini 18 ani, să le administreze ea. Cenk este de acord.

Seara, Agah strânge familia la masă și le spune că Basak se va întoarce la vilă. A aflat că Nedim i-a dat o sumă mare de bani lui Ceren la divorț, că Cenk îi va da jumătate din acțiuni, că Seniz i-a dat, de asemenea, bani și cel mai important că Ceren a făcut un contract cu Seniz prin care a acceptat în schimbul unei sume de bani, să îi cedeze tatălui custodia copilului (atunci când au făcut contractul era vorba de Nedim). Pentru că prin acel contract a renunțat de bunăvoie la fiul ei pentru bani, Agah îi spune să lase copilul acolo și să plece.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.