Biografia actorului Hilmi Cem Intepe (Mustafa din serialul Maria si Mustafa)

2,089

Hilmi Cem Intepe este actor și dansator de origine turcă. S-a născut pe 19 mai 1992 în Mugla, Turcia și a locuit în Bordum până la vârsta de 18 ani. Părinții lui sunt profesori.

A absolvit Universitatea Mugla, Departamentul Sport și Educație fizică.
De la vârsta de 14 ani a învățat singur să danseze iar la 17 ani a participat la competiții de dans latino și a fost campionul Turciei la salsa de mai multe ori.

A apărut pe micile ecrane pentru prima dată ca dansator în competiția “Turcii au talent” (Yetenek Sizsiniz Türkiye).
În 2013 a participat la competiția Survivor și a obținut primul loc. În același an a debutat ca actor cu rolul Yavuz în serialul Suleyman magnificul.
În 2015 și în 2018 a participat din nou la Survivor.

Este cunoscut publicului român din serialul “Valurile vieții” care a fost difuzat de postul Happy channel.

Filmografie:
2013 – Muhteşem yüzyıl
2013 – Çalıkuşu
2014 – Stajyer Mafya
2016 – Bodrum Masali
2016 – Çılgın Dersane 4: Ada
2018 – Hürkuş: Göklerdeki Kahraman
2019 – Tek Yürek
2020 – Maria ile Mustafa
2021 – Yesilcam

Visul lui pe plan profesional este să regizeze și să joace în filme de acțiune.

Printre hobby-urile lui se numără sporturile extreme și sporturile nautice.

Muzica lui favorită este jazz-ul iar mâncarea favorită este ravioli.

După ce a absolvit facultatea, a deschis o școală de sport și dans împreună cu prietenii lui.
Este un bun dansator nu doar de dansuri latino ci și de break dance și hip hop.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.