Biografie Bade Iscil

1,638

Actrita de origine romana si bulgara s-a nascut pe data de 8 august 1983 in Istanbul, Turcia. A absolvit Universitatea Yediteppe Departamantul Moda si Design Vestimentar si a luat lectii de actorie de la Ipek Bilgin si Umit Cirak.

In anul 2013 s-a casatorit cu omul de afaceri Malcok Sualp la doar o luna dupa ce s-au cunoscut, iar in 2016 au divortat. Au un fiu impreuna, pe nume Azur.

A debutat in actorie in anul 2006 in serialul Gulpare iar in 2007 a fost cooptata in distributia serialului de comedie Metropol Cafe. A jucat in serialele Ezel (2009-2011) si Inima de frate (2011-2013) care au fost difuzate si in Romania.

In 2017 a jucat in comedia romantica Eski Sevgili alaturi de actorul Tolgahan Sayisman. In 2017-2018 interpreteaza personajul Pelin in serialul Razbunare pe tocuri, serial care la ora actuala este difuzat si in Romania pe canalul Pro 2.

Filmografie
2007 Metropol Cafe (Şebnem)
2009–2011 Ezel (Şebnem Sertuna)
2011–2013 Kuzey Güney (Banu)
2017–2018 Ufak Tefek Cinayetler (Pelin)

Premii
2012 Ayaklı Newspaper TV Stars Best Supporting Drama Actress Kuzey Güney
2012 Galatasaray University Best Actress Kuzey Güney

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.