Biografie Fikret Kuskan (Agah – Nemilosul Istanbul)

2,216

Actorul Fikret Kuskan s-a născut pe 22 aprilie 1965 în Istanbul, Turcia.
A studiat actoria la Conservatorul din Istanbul și la Universitatea Goethe din Berlin.

Considerat a fi unul dintre cei mai talentați actori ai cinematografiei turcești, Fikret Kuskan a jucat în peste 50 de filme și seriale de-a lungul carierei sale.

Premii
1991 – Premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din filmul “Gizli Yuz” – Festivalul de Film Altin Portakal din Antalya
2002 – Premiul pentru cel mai bun actor – Festivalul Internațional de Film din Ankara
2006 – Premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul din filmul “Babam ve oglum” – Festivalul Internațional de Film din Istanbul

Fikret Kuskan a fost căsătorit cu actrița Bahar Kerimoğlu în perioada 2005-2009. Au împreună un fiu.
Din 2014 este căsătorit cu Arsevi Özkara.

Filmografie
2019 – Zalim İstanbul (Agah Karaçay)
2019 – Mucize 2
2018 – Şampiyon (Özdemir)
2018 – Kızlarım İçin (Yaşar)
2017 – Kırlangıç Fırtınası (Kudret)
2017 – Direniş Karatay (Ahi Evran)
2016 – Çifte Saadet (Metin Saadet)
2014 – Hayat Ağacı (Murat Karahanlı)
2014 – Yasak (Nazım Bey)
2014 – Tanıklar (Adnan Kahveci)
2013 – Erkekler (Adem)
2011 – 2012 – Hayat Devam Ediyor (İsmail)
2009 – 2010 – Hanımın Çiftliği (Orhan)
2007 – 2009 – Parmaklıklar Ardında (Ahmet)
2007 – Bıçak Sırtı (Orhan Ertuğrul)
2006 – Kabuslar Evi: Takip (İbrahim)
2006 – Hacı (Faruk Gesili)
2005 – Yolculuk (Efran)
2005 – Sen Ne Dilersen
2005 – Güz Yangını (Oflaz)
2005 – Babam Ve Oğlum (Sadık)
2004 – Çemberimde Gül Oya
2004 – Adı Aşk Olsun (Çınar)
2003 – Şapkadan Babam Çıktı (Celal)
2003 – Mustafa Hakkında Herşey (Mustafa)
2003 – Kasabanın İncisi
2003 – Gelin (Mustafa)
2003 – Esir Şehrin İnsanları (İhsan)
2003 – Anlat İstanbul (Rafet)
2002 – Hititler
2002 – Emanet
2002 – Abdülhamit Düşerken (Enver Paşa)
2002 – 9 (Tunç)
2001 – Şellale (Cemal)
2000 – Muhallebicinin Oğlu (Suat)
2000 – Dansöz (İsa)
2000 – Artık Çok Geç (Haydar)
1999 – Issızlığın Ortasında (Kendisi)
1997 – Avcı (Avcı)
1996 – Şaşıfelek Çıkmazı (Cesur)
1996 – Kurtuluş (Kemrelik Yüzbaşı)
1996 – Kara Melek (Selçuk)
1996 – Deniz Bekliyordu
1995 – Sahte Dünyalar
1995 – Özlem…Düne, Bugüne, Yarına
1995 – Aşk Üzerine Söylenmemiş Herşey (Yazar)
1993 – Yaz Yağmuru
1993 – Çakalların İzinde
1993 – C-Blok
1992 – Dönersen Islık Çal
1991 – Issızlığın Ortası (Ayhan)
1990 – İki Başlı Dev (Hakan Özkan)
1990 – Gizli Yüz
1989 – Gençler (Sinan)
1988 – Sis (Murat)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.