Biografie Gokce Yanardag (Hulya Akgun – Ține-ma de mână)

1,374

Este actriță și prezentatoare turcă, născută la data de 18 septembrie 1975, la Istanbul, Turcia.
Este verișoară cu actrița Arzu Yanardag. Încă din copilărie a visat să devină actriță, iar la școală a jucat în mai multe spectacole.

În perioada 1991-2002 s-a dedicat în totalitate modelingului. A câștigat titlul de Miss Turcia în 1997 și a fost printre semifinalistele Miss Univers în anul 1998.
Și-a început cariera în actorie in 1997 cu rolul Zeliha în serialul Deli Divane.

Actrița este cunoscută publicului român din serialele “Puterea destinului”, “Dragoste și pedeapsă”, “Tine-ma de mână”.

Filmografie:
Elimi Bırakma (2018)
Hayat Sırları (Ayşen, 2017)
Çetin Ceviz (Emel, 2016)
Toz Bezi (Ayten’in Kızı, 2015)
Tatlı Küçük Yalancılar (2015)
Kırgın Çiçekler (2015-2017)
Sevdam Alabora (Sevinç, 2014)
Güneşi Beklerken (Tülin, 2013)
Hayatımın Rolü (İlayda, 2012)
Aşk ve Ceza (Nazan, 2010-2011)
Hesaplaşma (İpek, 2009)
Aşk Yakar (Müjde, 2008)
Sıla (Esma, 2006)
Aloya (Aloya, 2006)
Beşinci Boyut (Meltem/Melek, 2005)
Haziran Gecesi (Selen Saltık, 2004)
Büyük Buluşma (2004)
Üç Kişilik Aşk (Müge, 2004)
Kırık Ayna (Nilüfer, 2003)
Gelin (2003)
Aşk Meydan Savaşı (Nazan, 2002)
Savunma (2001)
Güz Gülleri (Ayşe, 2001)
Aşk Aynı Adreste (Esra, 2000)
Aşk Hırsızı (Tolga’nın Eşi, 2000)
Deli Divane (Zeliha, 1997)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.