Biografie Melisa Asli Pamuk

2,268

Melisa Asli Pamuk (In dragoste si in razboi) S-a nascut in Olanda, in orasul Haarlem pe data de 14 aprilie 1991, insa are origini turcesti. Familia ei este din Iskenderun, Turcia. Este actrita si model. Si-a inceput cariera ca model la varsta de 14 ani si a participat la multe concursuri de frumusete.

In 2009 a castigat titlul de “Cel mai bun model al Turciei “, apoi a castigat titlul “Miss Turcia” (2011). Tot in 2011 a fost concurenta la Miss Univers care s-a desfasurat in Brazilia. ‌ Vorbeste fluent turca, olandeza, engleza, germana si franceza. A inceput Facultatea de Psihologie la Universitatea din Amsterdam, dar ulterior a abandonat-o deoarece voia sa se concentreze asupra carierei de model.

Actrita a avut o relatie timp de 10 ani cu actorul Tolga Sala, dupa care s-au despartit (martie 2019).

In prezent este impreuna cu fotbalistul Oguzhan Ozyakup.

Pasiunile sale sunt: pictura si calatoriile. Primul rol intr-un film l-a primit la varsta de 13 ani (2004) in filmul “Dat Zit wel snor”, produs in Olanda. Si-a continuat cariera de actrita in Turcia, unde a inceput sa joace in diverse reclame pentru posturile mari de televiziune.

In 2012 a jucat rolul principal Sevda in serialul ‘Yer Gok Ask’, rol care a facut-o cunoscuta. In 2014 joaca un rol secundar in serialul de succes ” Kurt Seyit ve Sura”. Tot in 2014 interpreteaza rolul (Azade) in “Her Sevda Bir Veda”. In perioada 2014-2015 da viata personajului Zeynep in serialul “Ulan Istanbul”.

Tot in 2015 joaca in serialul de succes “Kara Sevda”(Asu) alaturi de Burak Ozcivit si Neslihan Atagul. In 2018-2019 interpreteaza rolul Cemre in serialul “Carpisma”.

Filmografie
2004 Dat zit wel snor (Hayal)
2011 Köpek ( Gulgun)
2012 G.D.O. KaraKedi (Elmas)
2012–2013 Yer Gök Aşk (Sevda)
2014 Kurt Seyit ve Şura (Ayşe)
2014 Her Sevda Bir Veda (Azade)
2014–2015 Ulan Istanbul (Zeynep)
2015–2017 Kara Sevda (Asu)
2018–2019 Çarpışma (Cemre Gür)

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.