Cum arata o camera de hotel din New York care costa 350.000 de dolari pe saptamana

2,384

O săptămână de ședere va scoate din buzunarele adânci un răcoros 350.000$ pe saptamana. Camera costa 50.000$ pe noapte, cu un minim de șapte nopți.

Dormitorul matrimonial: cele trei dormitoare sunt dotate cu lenjerii de pat Frette și vedere catre oras din podea până în tavan.

Camera cu trei dormitoare se întinde pe 390 de metri pătrați la etajul 59 al turnului rezidențial de lux One57.

Baia Principala: a te scalda in cada aceasta înseamnă a te scalda cu o vedere uimitoare catre oraș în această baie de lux.

Există trei băi și jumătate (cu căzi de baie și dușuri cu efect de ploaie), un lift privat, o sală de mese cu o capacitate pentru 10 persoane, un colț pentru micul dejun și o bucătărie complet utilată cu aparate Miele de calitate profesională. În salonul Grand, ferestrele din podea până în tavan oferă vedere la Central Park. Un șemineu cu pereți din sticlă oferă un acompaniament confortabil la vederea de invidiat.

Sufragerie: sala de mese are o capacitate de 10 persoane și include un bucătar personal, la cerere.

Prețul de 350.000$ include cazare, mic dejun, tratamente spa și transferuri la aeroport cu elicopterul pentru până la șase persoane, plus servicii de majordom, un bucătar personal și acces la toate facilitățile a Parcului Hyatt New York.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.