Elcin Sangu despre noul serial de comedie romantica, La bine si la greu

3,597

Din 12 septembrie, postul de televiziune Star TV Turcia va difuza un nou serial promițător cu Elçin Sangu, Ozan Dolunay și Yasemin Allen în rolurile principale.
Comedia romantică Iyi Günde Kötü Günde (La bine și la greu) spune într-o manieră colorată, povestea lui Leyla, o tânără care trebuie să organizeze nunta fostului logodnic care a părăsit-o în ziua nunții.

Frumoasa actriță Elcin Sangu joacă rolul personajului Leyla și este foarte încântată de noul ei proiect: “Îmi place să râd și să mă distrez, de aceea proiecte precum Iyi Günde Kötü Günde mă fac să zâmbesc și se potrivesc cu energia mea.”

Menționând că triunghiul amoros din serie nu este un triunghi amoros clasic, actrița Elcin Sangu a făcut următoarele afirmații despre personaje: “Nu este un serial despre clasicul triunghi amoros. Este mai degrabă un triunghi format în urma coincidențelor vieții. Fiecare personaj din seria noastră are o poveste secundară pe care o vom vedea pe parcurs. Cel mai important, în acest serial nu există niciun personaj care să fie atât de rău încât să facă rău celorlalți intenționat.”

https://twitter.com/iyigunkotuguntv/status/1302906933549113346

Din distribuție fac parte și: Deniz Işın, Şenay Gürler, Nergis Kumbasar, Hakan Salınmış, Osman Alkaş și Derya Alabora.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.