Furkan Andic (Sinan din serialul Dulce răzbunare) Biografia și Filmografia

8,284

Născut pe data de 4 aprilie 1990, Furkan Andiç este unul dintre cei mai îndrăgiți tineri actori turci.
S-a născut și a crescut în Istanbul, Turcia. Mama sa este de origine bosniacă iar tatăl său este din Trabzon. Are doi frați.

Studii: Universitatea Yeditepe Departamentul Comunicare vizuală și proiectare, Universitatea Bilgi Departamentul Radio și Televiziune și Universitatea din Kiev, Ucraina Departamentul Politehnica.

A jucat baschet profesionist timp de 11 ani în echipele cluburilor Pamukspor, Darüşşafaka și Isikspor.

Are 1,90 m si este zodia berbec.

Înainte de a-și începe cariera de actor de televiziune, Furkan a jucat în câteva reclame publicitare.

Primul său rol a fost în serialul Kolej Günlüğü (2011). În același an a jucat și în serialul Umutsuz ev kadınları. S-a facut remarcat în scurt timp și a primit multe oferte de a juca în seriale de succes.

Filmografie:
2011 – Kolej Günlüğü
2011 – Umutsuz Ev Kadınları
2012 – Yağmurdan Kaçarken
2013 – Aşk Ekmek Hayaller
2014−2015 – Kaçak Gelinler
2015−2016 – Kırgın Çiçekler
2016 – Tatlı İntikam
2017 – Meryem
2017 – Damat Takımı
2019 – Kardeş Çocukları
2019 – Her Yerde Sen
2020 – Çatı Katı Aşk
2021 – Kusursuz

Câteva detalii interesante despre hobby-urile și personalitatea sa, extrase din diferite interviuri:
• este un mare împătimit al boxului thailandez Muay Thai. Practică acest sport din 2016;
• de asemenea este pasionat de surfing și îi place mult să călătorească;
• spune despre el că este ambițios și disciplinat, asta datorită faptului că a practicat sporturi mulți ani;
• iubește actoria și visează să devină regizor și scenarist;
• popularitatea nu l-a schimbat, are același grup de prieteni din copilărie cu care își petrece timpul liber;
• într-un interviu a spus că dacă s-ar descrie în trei cuvinte acestea ar fi: hiperactiv, surprinzător și sincer;
• filmul “Hayat Güzeldir” l-ar putea urmări la nesfârșit fără să se plictisească;
• îi plac filmele regizorului Nuri Bilge Ceylan și își dorește foarte mult să lucreze cu el.

Viața amoroasă:
Furkan a fost într-o relație cu actrița Deniz Baysal timp de doi ani.
Din 2017 până la sfârșitul anului 2018 a fost iubitul actriței Dilan Cicek Deniz iar de la începutul anului 2019 tabloidele turcești au scris că ar fi într-o relație cu actrița Özge Özacar, însă Furkan a negat aceste zvonuri spunând că sunt doar prieteni.


Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.