Hercai episodul 1 (rezumat)

3,794

Serialul Hercai spune o poveste de dragoste imposibilă născută din răzbunare.
Reyyan (Ebru Sahin) este nepoata familiei Șadoglu, una dintre cele mai bogate familii din orașul Midyat. Nasuh este capul familiei, Hazar și Cihan sunt fiii săi, Zehra și Handan sunt nurorile iar Reyyan, Yaren, Azat și Gul sunt nepoții lui și toți locuiesc într-un conac mare.
Nasuh nu a acceptat-o niciodată pe Reyyan deoarece nu este nepoata sa biologică și mereu a tratat-o cu asprime. Zehra, mama ei era însărcinată atunci când s-a căsătorit cu Hazar Șadoglu, dar el o consideră fiica lui și nu face nici o diferență între ea și Gul, surioara ei. Reyyan nu știe lucrul acesta și mereu a simțit că bunicul ei și ceilalți membrii ai familiei, cu excepția părinților, nu o iubesc. Singura ei speranță este că într-o zi se va căsători cu bărbatul iubit și va pleca departe de acel loc unde a avut parte de multă suferință.
Miran (Akin Akinozu) este un tânăr chipeș, inteligent și curajos, nepotul familiei Aslanbey. Miran crede că Hazar Șadoglu este vinovat de moartea părinților lui și a crescut cu dorința de răzbunare, bunica sa Azize instigându-l mereu împotriva lui.

Într-o dimineață devreme, Reyyan evadează puțin de acasă mergând la plimbare cu calul ei, fără știrea familiei. Când se întoarce spre casă, Miran care trecea întâmplător pe acolo cu mașina, aproape o accidentează. Reyyan cade de pe cal și leșină iar Miran merge să o ajute și o recunoaște ca fiind fiica dușmanului său.
Miran vrea să o ducă la spital dar pe drum Reyyan se trezește și insistă să oprească mașina fiindcă nu vrea să fie văzută în compania lui și să aibă probleme acasă. Cu toate acestea, Miran o conduce acasă și acolo ea află că este partenerul de afaceri al familiei sale.

În ultimii doi ani, Miran a făcut afaceri cu familia Șadoglu și le-a câștigat încrederea iar acum vrea să își finalizeze planul de răzbunare și o cere pe Reyyan de la tatăl și bunicul ei. Fiindcă el este un om de afaceri de succes, Nasuh consideră că ar fi o alianță potrivită pentru familia lor, însă vrea să i-o dea de soție pe Yaren, cealaltă nepoată a sa pe care o favorizează. Următoarea zi îi trimite vorbă că îl așteaptă să o ceară pe Yaren.
Miran merge seara la conacul Șadoglu, însoțit de două femei, Sultan și Gonul, pe care le prezintă ca fiind mama și sora lui și o cere din nou pe Reyyan. Nasuh este revoltat însă în cele din urmă acceptă.

Reyyan acceptă logodna fiindcă nu poate să se opună deciziei bunicului ei. Ea îl place pe Miran însă nu vrea să se căsătorească cu el fiindcă crede că a sedus-o întâi pe Yaren, care este îndrăgostită de el.
Gonul vrea să împiedice nunta și o întreabă pe Reyyan dacă vrea sau nu să se căsătorească, promițând că îl va convinge pe Miran să rupă logodna. Reyyan îi spune că nu vrea iar Gonul îi zice lui Miran și insistă să renunțe la planul său.
Ca să se asigure că nunta va avea loc, Miran se întâlnește cu Reyyan în oraș și îi spune că nu are nici o legătură cu Yaren. Treptat, îi cucerește inima fără să își dea seama că și el se îndrăgostește de ea.

În seara de henna dinaintea nunții, Miran merge să o vadă la petrecere. Reyyan se furișează în stradă să se întâlnească cu el. Când ea se întoarce la petrecere, apare Gonul, care este de fapt soția lui Miran. Gonul îl iubește pe Miran deși el nu îi împărtășește sentimentele și a acceptat planul de răzbunare al bunicii lui însă acum se teme că el se îndrăgostește de Reyyan și îl imploră să anuleze nunta.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.