Hercai episodul 13 (rezumat)

8,582

Miran o cere pe Reyyan in căsătorie dar ea îl refuză. Îl întreabă dacă el va putea să renunțe la răzbunare și ii spune că chiar dacă el va renunța Azize nu îl va lăsa să plece. El o roagă să nu  se mai gândească la asta și ii promite că o va face să uite trecutul și ii va vindeca toate rănile pe care i le-a făcut, dar ea ii spune că ar fi mai bine să stea departe de ea si pleacă. Miran rămâne îndurerat dar își promite să lupte pentru a o recâștiga.

Nasuh își anunță familia să se pregătească fiindcă în acea seară se vor muta cu toții la fermă.

Miran merge după Reyyan la conac dar in stradă o vede pe Gul supărată și o întreabă ce se întâmplă iar ea ii spune că este supărată pe el fiindcă le-a luat casa.  El merge acasă și ii reproșează lui Azize că ura ei i-a distrus pe toți și îi spune că nu trebuia să se atingă de conacul familiei Sadoglu si că de azi înainte nu va mai permite ca cei nevinovați să sufere, nici Reyyan nici sora sau mama ei  și singurul lui dușman va fi Hazar pe care se va răzbuna în felul lui iar ea să nu încerce să îi stea în cale. 

Azize o cheamă pe Gonul și îi spune să semneze actele de divorț fiindcă în felul acesta îl va câștiga pe Miran iar într-o zi se va întoarce la ea.

Familia Sadoglu se mută la fermă. Nasuh merge înainte iar când ajunge privește îndurerat în jur. Îngrijitorul fermei îl întâmpină și îl întreabă cum de s-a întors după atâția ani mai ales că a jurat că nu se va mai întoarce niciodată acolo. Nasuh ii zice că nu a avut de ales. 

Azize este fericită fiindcă știe că el nu va avea deloc liniște în  locul acela care îi va reaminti mereu o parte întunecată a trecutului său.

Seara, Miran merge la fermă să vorbească cu Reyyan și o vede singură în grădină. El îi zice că nu are nici o legătură cu faptul că bunica lui le-a luat conacul iar ea ii spune că știe că Azize nu ii va lăsa niciodată în pace și de aceea l-a refuzat. Ea ii spune să plece fiindcă se teme să nu îl vadă cineva și oricum nu mai este nici o speranță pentru ei.

Azat o întâlnește pe Gonul in piață si o oprește. O întreabă furios de ce l-a calomniat, îi dă arma lui și îi cere să îl împuște dacă este adevărat ceea ce a spus despre el. Miran este anunțat de oamenii lui că Azat a ridicat arma la Gonul și merge și se bate cu el. Apare Reyyan și îi desparte. Îi spune lui Miran sa îi lase familia in pace și pleacă împreună cu Azat.

 Azize află si ea ce s-a întâmplat in piață și furioasă își zice că stie ce are de făcut, apoi ia telefonul și sună pe cineva.

 Mai târziu Azize și Nasuh sunt invitați în secret de Hashmet, liderul lor care le spune că trebuie să înceteze războiul dintre familiile lor și să facă pace iar pentru aceasta singura cale este ca  Miran și Reyyan să se căsătorească. Nasuh nu acceptă să o dea pe Reyyan iar din cauza aceasta cel care va plăti va fi Azat.

Handan află și ii reproșează lui Reyyan faptul că totul este din cauza ei fiindcă Azat a cerut-o în căsătorie vrând să-i spele onoarea. Reyyan merge la Hashmet acasă și află că dacă nu se va căsători cu Miran vor fi  în pericol și Azat și Miran. 

Miran îi cere lui Firat să îl ajute să înapoieze conacul familiei Sadoglu. 

Gonul îi dă bunicii sale actele de divorț semnate și o avertizează că dacă nu își va ține promisiunea pe care i-a făcut-o va spune totul mamei sale și lui Miran. Apare Miran iar Azize îi spune că Gonul a semnat actele de bună voie iar el este uimit când o vede pe Gonul atât de calmă.  Azize vede că el este pregătit să plece afară din conac și încearcă să îl oprească. Îi spune că este in pericol fiindcă oamenii lui Nasuh îl așteaptă afară înarmați. El îi spune că nimeni nu va ridica armele pentru minciunile lui Gonul și va merge să îi explice totul lui Nasuh iar dacă va fi nevoie își va cere scuze de la el. Ea îi spune că preferă să moară decât să vadă că își cere scuze de la dușmanul lor. Miran pleacă dar niște indivizi îi ies in cale și trag cu arma asupra lui dar el scapă și se întoarce teafăr la conac.

Nasuh află ce s-a întâmplat și crede că Cihan a dat ordin oamenilor săi să tragă în mașina lui Miran și furios merge la el și îl întreabă de ce a trecut peste cuvântul său fiindcă acum războiul dintre cele două familii nu va înceta niciodată. Reyyan îi aude discutând și începe să plângă disperată crezând că Miran a fost împușcat. Încearcă să îl sune dar el nu îi răspunde. Melike încearcă să o calmeze și îl sună pe Firat de la care află că Miran trăiește.

Azize ii cere lui Miran să își protejeze familia și îi zice că până nu vor sterge familia Sadoglu de pe fața pământului nu vor avea pace.

Firat îi spune lui Miran că de data aceasta  familia Sadoglu a mers prea departe și ar trebui să îi atace și ei dar el îi zice că nu va face nimic deoarece vrea să o câștige pe Reyyan, să îi vindece rănile și să o facă să aibă încredere în el ca in prima zi, iar după aceea vrea să îi arate adevărata față a familiei sale.

Miran vede apelul lui Reyyan și pleacă să vorbească cu ea. Firat încearcă să il oprească dar el îi spune că chiar dacă ar ști că va muri tot ar merge să o vadă. Se duce la locul unde știa că o găsește iar ea  când îl vede fuge la el și îl îmbrățișează. Ea îl întreabă dacă mai vrea să se căsătorească cu ea iar el o întreabă ce a făcut-o să se răzgândească.

Ea ii spune că nu vrea să trăiască restul vieții regretând că l-a pierdut. Miran îi promite că va face tot ce ii va sta în putere pentru a o face să uite trecutul.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.