Hercai episodul 18 (rezumat)

7,996

Miran o întreabă pe Azize cine i-ar fi putut trimite acel bilet, iar Azize ca de obicei dă vina pe familia Sadoglu.
Miran și Hazar bănuiesc că Azize ar avea vreun dușman și din cauza aceasta Reyyan a fost răpită și își unesc forțele pentru a descoperi cine este.

Reyyan îl întreabă pe Hazar dacă este adevărat ce i-a spus Azize despre el și Dilsah, iar el îi povestește că în trecut el și Dilsah au fost logodiți iar când s-a întors din armată ea era deja căsătorită cu fiul lui Azize. Mai târziu el a aflat că ea era tratată rău la conac și a vrut să o ajute să scape de acolo dar a fost împușcat iar când s-a întors din spital Dilshah nu mai era.
Mai târziu Reyyan încearcă să îi povestească și lui Miran dar el nu vrea să audă nimic și îi zice să îi transmită lui Hazar să nu mai vorbească despre mama lui niciodată.

Yaren îi aude pe Cihan și pe Handan discutând că vor să îl căsătorească pe Azat cu Elif. Ea îi spune mamei sale că vrea să îi ajute în planul lor fiindcă se bazează pe cineva din interior că îi va ajuta.
Miran și Reyyan sunt invitați la o nuntă în satul vecin, unde au ocazia să se apropie mai mult unul de altul. Cuplul este admirat de toți când dansează împreună un dans tradițional.
Dimineața devreme, avocatul familiei Sadoglu merge la fermă și îi dă lui Nasuh contractul conacului.
Nasuh este fericit fiindcă și-a recăpătat conacul.

Azize află că avocatul ei a dispărut și toate actele de la proprietățile pe care le-a luat ea de la Nasuh au dispărut și ele din birou în afară de contractul conacului care i-a fost înapoiat lui Nasuh.
Ea pune la cale un plan de răzbunare în care vrea să îl folosească pe Azat. Îi dă un bilet de avion și îi cere să plece departe și să facă tot ce îi va spune ea, altfel Reyyan va fi ucisă iar ea va face ca vina să cadă asupra lui fiindcă îi păstrează arma pe care el a aruncat-o atunci când a mers la conac după Reyyan.
După aceea Azize îi trimite lui Yaren telefonul lui Azat. Yaren o sună pe Reyyan și îi zice că Azat și-a lăsat telefonul acasă în care era un mesaj că pleacă departe fiindcă nu poate trăi fără Reyyan. O roagă să meargă la aeroport să îl oprească.
Reyyan merge în grabă la aeroport și încearcă să îl convingă pe Azat să nu plece.
Azize îi spune lui Miran că trebuie să meargă într-un loc amândoi și îl duce la aeroport. Ea îi zice că a vrut să vadă cu ochii lui că Reyyan s-a căsătorit cu el doar pentru a se răzbuna, pentru a-i salva viața lui Azat și pentru a recăpăta bunurile familiei sale. Spre surprinderea ei, Miran îi dă lui Azat arma cu care îl șantajase Azize, apoi îi zice lui Reyyan să se uite în geantă că are un bilet de avion pe care Azize l-a cumpărat pe numele ei pentru a-l face să creadă că ea voia să plece cu Azat.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.