Hercai episodul 24 (rezumat)

10,276

În episodul anterior, Reyyan și Miran l-au găsit pe bijutierul Gabriel, omul care a făcut inelul lui Dilsah. Reyyan dorea ca Miran să audă din gura bijutierului că Hazar comandase inelul pentru Dilsah. Azize Aslanbey împiedică acest plan.
Bijutierul Gabriel, sub amenințarea omului lui Azize, le spune că inelul a fost comandat de către Mehmet Aslanbey. Reyyan nu îl crede și insistă cu încăpățânare că minte. Deși este foarte dezamăgită, este hotărâtă să nu renunțe. După plecarea lor, bijutierul îi cere fiului său ca după moartea lui, să spună adevărul.
Un bărbat misterios îi urmărește pe Miran și pe Reyyan și raportează unei persoane la telefon că Azize a intervenit și i-a împiedicat să afle adevărul.

Când se întoarce acasă la Melike, cuplul este întâmpinat de către Azat iar Reyyan este nevoită să se întoarcă acasă cu el. Când află că s-a întâlnit cu Miran, Zehra insistă să semneze actele de divorț. Reyyan nu vrea să divorțeze pentru că îl iubește și în inima ei simte că spune adevărul. Ea se gândește că poate Hazar nu a văzut bine cine l-a împins pe scări dar nu îndrăznește să discute cu el despre asta ca să nu îl supere.

Zehra află că Yaren a știut că Miran urma să o părăsească pe Reyyan după nuntă. Îi spune lui Nasuh că dacă Yaren nu va pleca din conac, îi va zice lui Hazar și vor pleca ei. Atunci Nasuh revine la hotărârea de a o căsători pe Yaren. Pe de altă parte, Reyyan este fericită fiindcă Nasuh și-a schimbat atitudinea față de ea și o tratează la fel ca pe ceilalți nepoți.
Zehra nu îi dă lui Hazar scrisoarea lui Dilsah fiindcă vrea să se asigure că a fost scrisă de ea și că nu este un alt joc de-al lui Azize.

Seara, cineva intră în camera lui Reyyan și îi lasă un bilet lângă ușă. Scrisul de pe bilet este identic cu cel de pe biletul care i-a fost dat când a fost răpită. De data aceasta îi este adresat ei și îi spune să meargă în satul lui Dilsah pentru că acolo va descoperi ceva care va schimba totul. A doua zi, Reyyan se îndreaptă spre satul respectiv iar Miran află acest lucru de la Melike și merge după ea. El este sigur că mama lui a fost din Midyat dar o însoțește pe Reyyan pentru că se teme că este atrasă într-o capcană.
Acolo găsesc casa familiei lui Dilsah iar Miran află de la o prietenă a bunicii lui că tot ce i-a spus Azize despre mama lui a fost o minciună. Află, de asemenea, că Dilsah nu a vrut să se căsătorească cu Mehmet și că a fost tratată rău de familia Aslanbey.
După câteva ore emoționante petrecute în casa lui Dilsah, cuplul se întoarce la Midyat, unde o găsesc pe Elif gata să intre în conacul Shadoglu.
Elif i-a spus mai întâi lui Azat că ea a fost cea care l-a împins pe Hazar pe scări, apoi l-a rugat s-o ducă să vorbească cu Hazar.
Miran o întreabă ce face acolo iar Elif intră în conac și spune în auzul tuturor că ea l-a împins pe Hazar. Reyyan îl acuză pe Miran că i-a cerut lui Elif să mintă iar Miran îi spune că dacă îl crede atât de josnic, el nu mai are nimic de spus. O ia pe Elif și pleacă extrem de supărat.
Reyyan regretă ce a zis și este surprinsă că Miran a părăsit-o astfel. Atunci Hazar îi spune că Miran a spus adevărul de la început și că nu el l-a împins.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.