Hercai episodul 32 (rezumat)

11,512

Azat merge după Elif la conacul Aslanbey. Are loc o confruntare mare cu Azize iar Elif vrea să se arunce de la balcon spunând că nu mai are speranță că va renunța la răzbunare sau că Azat o va iubi. Azat îi promite că va încerca să o iubească și o prinde când vrea să se arunce apoi o duce acasă.
Cihan află că Handan a trimis-o pe Elif și îi spune că dacă mai face ceva pe la spatele lui, va divorța. Handan regretă ce a făcut doar când află că Elif a vrut să se sinucidă.

În episodul anterior Reyyan i-a spus lui Miran că se întoarce la el dacă îi demonstrează că încearcă să creadă adevărul, participând la nuntă. Acum fiindcă Miran nu a mers la nuntă, Reyyan se gândește că nu vrea să accepte că Hazar e nevinovat și că nu mai au nici o șansă să fie împreună. Când o vede atât de necăjită, Hazar îi spune că Miran i-a propus să colaboreze ca să afle adevărul despre trecut și datorită lui cei doi îndrăgostiți se împacă și își promit din nou că nu se vor mai despărți.
În altă scenă, Harun vorbește la telefon cu persoana care a trimis biletele, dușmanul lui Azize și îi spune că la timpul potrivit, Miran și Reyyan se vor despărți.

În acea noapte, Hazar își amintește că după ce a fost împușcat, când și-a recăpătat cunoștința a văzut-o pe Dilsah lângă el, era împușcată și ea dar era în viață. Își amintește că l-a văzut și pe Nasuh îndreptându-se spre ei.

Următoarea zi, membrii familiior Aslanbey și Sadoglu care fac parte din consiliul de administrație participă la o ședință pentru a alege președintele consiliului. Candidații sunt Azize și Azat. Gonul se folosește de votul ei și o șantajează pe Azize ca să îi spună cine este fratele ei. Azize îi spune că este Firat după care Gonul, într-o mișcare surpriză, își exprimă votul pentru Azat și datorită ei, el obține președinția.
Gonul e fericită că și-a găsit fratele dar încă nu spune nimănui. Crezând că a detronat-o pe Azize, Gonul o amenință încrezătoare că dacă vrea poate să o scoată afară din conac. De fapt scopul lui Azize este să o țină ocupată cu chestiunea legată de fratele ei, tot pentru interesul ei.

Miran se întâlnește cu Hazar și îi arată biletele de amenințare primite de Azize pentru a încerca să descifreze împreună cine le-a trimis. 

Gul vede întâmplător fotografia lui Ayse din portofelul lui Nasuh și îi spune că odată când i-a vizitat pe Miran și pe Reyyan, a văzut aceeași fotografie în camera lui Azize.
În același timp, la conacul Aslanbey, Azize privește fotografia și își amintește cum după ce a scăpat din incendiu, a stat într-o casă sărăcăcioasă cu sora ei și încă aștepta cu speranța că Nasuh va merge după ea.

Cele trei cupluri ale serialului sărbătoresc ziua îndrăgostiților. Harun o duce pe Yaren la picnic și o pune să îi gătească, mereu tachinând-o și amuzându-se pe seama ei, după ce a făcut-o să înțeleagă că nu va scăpa de el iar Azat o invită pe Elif la un restaurant.
Miran și Reyyan petrec ziua în Istanbul, unde el a pregătit o surpriză de neuitat. Seara, când cei doi iau masa la restaurantul hotelului, Harun intră în camera lor și caută prin lucrurile lui Miran. La finalul episodului, Miran se întoarce după cadoul pe care l-a uitat în cameră. Harun îl aude când intră și se ascunde dar așteaptă înarmat în caz că îl va găsi.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.