Hercai episodul 42 (rezumat)

11,440

Aslan le spune lui Mahfuz și lui Sultan că nu i-a dat scrisoarea lui Miran fiindcă Azize va fi mult mai periculoasă dacă se află că e fiul lui Hazar și trebuie să afle întâi pentru ce se răzbună de fapt pe Sadoglu.
Miran și Reyyan își pun aceeași întrebare.
Miran îi spune lui Azize că a divorțat de Reyyan dar nu a renunțat la ea, doar că e mai bine să fie despărțiți până când el îi va putea dovedi că Hazar i-a ucis părinții. Îi cere să îi dea timp și să nu facă nimic împotriva familiei Sadoglu iar spre surprinderea lui, Azize acceptă.
Prioritatea ei acum este să îl trimită pe Aslan din oraș înainte de a se afla că este nepotul ei. Ea știe că Miran minte că nu a renunțat la răzbunare dar are un plan pentru a-l convinge că Hazar l-a ucis pe tatăl lui. Se pare că Mehmet nu știa că Miran este fiul lui Hazar iar Azize o șantaja pe Dilşah forțând-o să îi scrie scrisori de dragoste lui Hazar și amenințând-o cu Miran. Acum plănuiește să îi dea una dintre acele scrisori lui Miran ca să îl facă să creadă că Dilşah îl înșela pe Mehmet cu Hazar.

Azat i-a dat lui Gonul jurnalul lui Elif iar acum ea îl citește și află că Azize a mințit-o că din cauza accidentului nu poate să aibă copii și i-a spus să se despartă de Azat pentru că nu îi va putea oferi familia pe care el și-o dorește. Se pare că acesta a fost de fapt motivul pentru care Elif s-a sinucis.
Văzând că Azize a fost în stare să îi facă așa ceva nepoatei favorite, Gonul se gândește că și pe ea a mințit-o că fratele ei trăiește doar ca să o facă să divorțeze și să o folosească în jocurile ei. Îi povestește totul lui Sultan dar ea încă nu poate să îi spună că Aslan e fratele ei.
Pe de altă parte, Gonul își face speranțe de când a aflat că Miran a divorțat. Când află și că Miran este gelos pe Aslan, îl caută pe acesta ca să îi propună să se ajute reciproc să îi despartă definitiv pe Miran și Reyyan dar deocamdată Aslan nu acceptă și nu recunoaște că o place pe Reyyan.

Cihan are pagina din jurnalul lui Elif pe care este scris că Sultan l-a lăsat pe soțul ei să moară în accident și o șantajează pe Sultan ca să îi dea informații despre Azize.
Reyyan se întâlnește întâmplător cu Aslan de mai multe ori și de fiecare dată Miran află și face scene de gelozie. Aslan profită de faptul că din cauza geloziei lui apar neînțelegeri între ei, face pe tipul înțelegător și bun și treptat se împrietenește cu Reyyan.

Azize merge la Aslan când el nu este acasă și găsește camera în care păstrează fotografii cu Reyyan.
Și Mahfuz află despre acele fotografii dar nu le vede și probabil când va vedea că este obsedat de ea, se va întoarce împotriva lui ca să o protejeze pe Reyyan.
Harun află că Hanife este servitoarea familiei Sadoglu de 35 de ani, nu de 29 cum credeau. El, Mahfuz și Aslan își dau seama că dacă Azize a trimis-o acolo ca spion cu mult înainte ca fiul ei Mehmet să fie ucis, înseamnă că are o problemă mai veche cu Sadoglu.

Hazar i-a spus lui Reyyan să nu se mai întâlnească cu Miran o vreme, ca să nu afle familia lor că nu au divorțat și să înceapă un alt conflict după ce abia i-au convins să nu îl ucidă pe Miran. Când află că cei doi se întâlnesc pe ascuns, vrea să o trimită pe Reyyan la Zehra.
Atunci Miran merge după Zehra și o aduce acasă după ce îi povestește cum a fost nevoit să îl împuște pe Azat și evenimentele ulterioare.
Zehra le reproșează tuturor că i-au despărțit pe Reyyan și pe Miran dar nu le spune că nu au divorțat. Hotărâtă să pună capăt dușmăniei, o întreabă pe Gul unde este păpușa ei iar când fata îi spune că este la bunica lui Miran, pornește spre conacul Aslanbey după ea dar nu permite nimănui să o urmeze. Nasuh merge după ea și îi spune că Hazar l-a împușcat pe Mehmet și de aceea este mai bine ca Reyyan și Miran să nu se împace fiindcă Miran nu a renunțat la răzbunare și îl va ucide pe Hazar dacă află.
Reyyan iese după ei și este devastată când află că Hazar l-a împușcat pe Mehmet. Aslan care tocmai mergea să se întâlnească cu Hanife, o vede și o duce repede în casa de lângă conac, care o cumpărase Miran ca să se poată întâlni cu ea. Miran este și el în zonă însă nu a auzit nimic. Când merge în casa aceea îi găsește pe Reyyan și pe Aslan. Reyyan repetă șocată că Hazar nu ar fi putut să facă asta apoi îl ia pe Aslan de guler și îi cere să nu cumva să spună cuiva.
Zehra nu crede că Hazar l-a ucis pe Mehmet și îi spune lui Nasuh că orice ar fi, Miran nu se va răzbuna pe Hazar pentru că este fiul lui.

Numerotarea nu corespunde cu cea de la TV. Episodul 42 de la TV este episodul 39 de pe site.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.