Hercai episodul 52 (rezumat)

10,363

Fusun se întâlnește cu Miran ca să-i spună că mama lui trăiește însă omul ei care trebuia s-o ducă pe Dilsah la ei, face accident și o pierde pe Dilsah. Fusun crede că Azize a luat-o însă de fapt fiul ei, Harun a făcut-o fiindcă nu vrea ca Dilsah să aibă de suferit din cauza dușmăniei dintre ele.
Fără dovezi Fusun nu-i poate zice lui Miran că mama lui trăiește așa că îi spune că l-a chemat ca să-l avertizeze că Azize este foarte periculoasă și că trebuie să-i protejeze pe cei dragi de ea. Miran se teme că Azize i-a făcut ceva lui Reyyan și pornește în grabă spre casă.
Azize o salvează pe Reyyan găsind pe câmp o plantă care îi oprește hemoragia. Fiindcă nu au semnal la telefon, o duce până la șosea în speranța că cineva va trece pe acolo și le va duce la spital.
Fusun a pus pe cineva s-o urmărească pe Reyyan și nu înțelege de ce Azize o ajută. Scopul lui Fusun este să îl facă pe Miran s-o ucidă pe Azize, după ce îl va face să creadă că ea a otrăvit-o pe Reyyan. Ea trimite pe cineva s-o ducă pe Reyyan la spital dar pe Azize s-o lase acolo, ca să nu se afle că ea a salvat-o.
În drum spre spital, Reyyan este sunată de Miran iar șoferul îi răspunde și îi spune că a găsit-o leșinată pe marginea drumului și că o duce la spital. Miran și familia ei merg în grabă la ea. Reyyan scapă cu bine dar era însărcinată cu gemeni și pierde un copil. Celălalt supraviețuiește datorită lui Azize.
Când se trezește, Reyyan nu își amintește ce s-a întâmplat sau că Azize a ajutat-o.
Zehra insistă ca Reyyan și Miran să se mute la conac dar Reyyan nu vrea fiindcă Miran nu s-ar simți bine acolo din cauza lui Cihan. Hazar nu o susține pe Zehra iar ea îi reproșează că se gândește doar la binele lui Miran, nu și la Reyyan.

Azize își dă seama care a fost planul lui Fusun și se întâlnește cu Nasuh la fermă să îi spună că ea a otrăvit-o pe Reyyan.
Între timp, Fusun îi spune lui Cihan că Azize și Nasuh au fost iubiți în tinerețe și îl trimite la fermă ca să-i vadă împreună. Cihan merge acolo și află că Azize este mama lui Hazar.
Azize îl trimite pe Nasuh s-o aducă pe Reyyan ca să vorbească cu ea și să îi amintească faptul că ea a ajutat-o. Azize rămâne singură să-i aștepte iar Cihan o răpește și o duce în alt sat. Vrea s-o ucidă și să dea vina pe Miran.
Reyyan află că Hazar nu i-a trimis plăcintele și își amintește că Azize a fost la ea pe câmp. Miran crede că ea a otrăvit-o și pleacă furios să îi ceară socoteală. După plecarea lui, Reyyan își amintește că Azize a salvat-o. Chiar atunci Nasuh ajunge la ea și pleacă împreună după Miran, temându-se că o va ucide pe Azize. În cele din urmă ei doi, Hazar, Firat și Miran ajung la fermă, găsesc eșarfa lui Azize și își dau seama că a pățit ceva. Imediat după aceea, Miran este arestat fiindcă Cihan a făcut un denunț împotriva lui.

Mahfuz este eliberat și îi trimite un mesaj lui Hazar în care îi spune că trebuie să se întâlnească pentru a-i zice ceva important legat de el și Miran. Zehra vede mesajul, îl șterge și merge să îi spună să nu se mai amestece în viața lor.
Mahfuz îi spune că Dilsah trăiește iar Zehra îi cere să nu le spună lui Hazar și lui Miran.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.