Hercai episodul 65 (rezumat)

10,902

Medicul găsit de Miran găsește o soluție pentru a-i salva pe Reyyan și pe fiul lor.
Plini de speranță, pleacă în Istanbul, unde Reyyan va fi internată și va face un tratament timp de două luni. Zehra, Firat și Zeynep îi însoțesc.
Dilsah este singura care nu se bucură și înainte ca ei să plece în Istanbul, merge la Reyyan și îi spune să nu spere degeaba și că după ce va muri, îl va căsători pe Miran cu Azra. Miran o aude, regretă că nu s-a ocupat mai devreme de tratamentul ei și o internează într-un spital de psihiatrie.

Azize merge la conacul Sadoglu cu cadouri pentru nepoatele ei, Gul și Bahar dar nu are speranțe că Hazar o va primi însă spre surprinderea și bucuria ei, Hazar îi permite să le viziteze.
Acum că și-a regăsit fiica, Fusun nu acceptă să o piardă din nou chiar dacă ea nu vrea să aibă nici o legătură cu ea. Îi spune să se mute la ea fiindcă nu vrea să o lase cu dușmanii ei dar Azra îi zice că cei pe care îi numește dușmani sunt familia ei. Atunci Fusun o avertizează că îi va distruge pe toți și o va constrânge să meargă acasă. Azra se îngrijorează și îi spune lui Azize.

După ce Reyyan și Miran pleacă în Istanbul, Hazar află că Fusun a otrăvit-o pe fiica lui și se duce la ea hotărât să o ucidă. Azize încearcă să îl oprească spunându-i să se gândească la familia lor, la nepot și la Nasuh care nu va rezista dacă se întâmplă ceva cu el dar nimic nu îl convinge. Atunci Azize îndreaptă arma spre Fusun și îi zice că o va împușca ea. Ca să nu devină o criminală, Hazar renunță și pleacă. Azize îi face în ciudă lui Fusun spunându-i că fiul ei o protejează și că relația lor este din ce în ce mai bună, spre deosebire de relația ei cu Azra, care nu o va accepta niciodată. Din cauza aceasta, Fusun se hotărăște să îl ucidă pe Hazar ca să o rănească pe Azize.
Aranjează ca cineva să o răpească pe Yaren și astfel îl atrage pe Hazar într-o capcană.
Azize îl vede plecând în grabă de acasă și îl urmărește fiindcă simte că se va întâmpla ceva. Ajung într-o pădure, unde merge și Cihan în căutarea lui Yaren iar acolo Hazar este împușcat. Îi spune lui Azize că îi încredințează ei pe copiii lui și moare în brațele ei.
Reyyan nu apucă să înceapă tratamentul fiindcă naște prematur.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.