İrem Helvacıoğlu și Seçkin Özdemir în curând pe micul ecran cu serialul polițist de comedie Baș Belasi

820

Actrița turcă İrem Helvacıoğlu, celebră pentru rolul din Lacrimi la Marea Neagră, revine pe micul ecran în sezonul estival alături de chipeșul Seçkin Özdemir într-un serial care se încadrează în genurile polițist și comedie romantică.

Povestea se învârte în jurul a doi detectivi care au moduri diferite de a vedea lucrurile și se contrazic continuu.
Ipek Gümüsçü (İrem Helvacıoğlu) lucrează ca psiholog în poliție ca urmare a unor evenimente care i-au zguduit profund viața.
Șahin Kara (Seçkin Özdemir) este comisarul șef al biroului de investigații și superiorul ei.
Serialul va spune poveștile amuzante ale acestor două personaje, care sunt diametral opuse. În fiecare episod anchetatorii trebuie să rezolve un caz, iar diferitele lor abordări vor avea ca rezultat scene amuzante îmbinate cu scene de acțiune și de romantism.

Serialul Baș Belasi (Pacostea) este o producție ARC Yapım, este regizat de Murat Onbul iar scenariul este o colaborare între Orçun Oksar, Özel Çetinel și Ramazan Demirli.
Primul teaser a fost publicat pe 24 mai și cel mai probabil serialul va fi difuzat de postul ATV Turcia începând cu luna iunie.

Din distribuție fac parte și actorii: Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin și Özgür Cem Tuğluk .

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.