Kubilay Aka surprins în compania unei femei după doar două zile de la despărțirea de Miray Daner

1,993

În urmă cu două zile, actorul Kubilay Aka (Celasun din Legea familiei) a postat pe Instagram un mesaj emoționant în care anunța că s-a despărțit de Miray Daner. Cei doi au avut o relație timp de doi ani și jumătate. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Patria mea ești tu” și au format unul dintre cuplurile cele mai îndrăgite din Turcia.

Kubilay Aka a atins inimile fanilor cu mesajul emoționant pe care l-a postat și după doar două zile de la despărțirea de Miray a fost surprins de jurnaliști la un bar din Arnavurtköy în compania altei femei care se presupune că e actrița Hilal Altınbilek . Imaginile cu cei doi s-au răspândit rapid pe rețele de socializare.

Iată și mesajul pe care l-a postat actorul în urmă cu două zile despre despărțirea de Miray:
“Sunt multe de spus, și de tăcut. Am hotărât să ne despărțim de comun acord. De acum va rămâne prietenia iar iubirea mea va fi eternă. În cei doi ani și jumătate am stat drepți împotriva a tot și până la finalul relației noastre nu am privit alți ochi în afara acelor ochi frumoși, de aceea, nici nu poate fi vorba despre trădare. Rămâi cu bine Miray a mea, albastrul meu, liniștea mea, totul. Tu vei fi mereu specială, iar eu voi fi mereu alături de tine.”

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.