Ma numesc Zuleyha – episodul 66 (rezumat)

6,978


Demir merge la nunta lui Sebahattin împreună cu Sevda și o prezintă invitaților ca fiind a doua mamă pentru el și femeia care ar fi trebuit să fie soția lui Adnan Yaman.
Hunkar cere scuze invitaților și mirilor în numele lui Demir apoi le spune că îl reneagă și pleacă. După ce și Sebahattin îi face câteva reproșuri, Demir își cere scuze că le-a ruinat petrecerea de nuntă și pleacă și el dar nu regretă ce a făcut. 
Sevda îi spune că nu vrea să intervină între el și Hunkar și că ar fi mai bine să meargă fiecare pe drumul lui fiindcă îi este mai ușor să accepte asta acum decât atunci când el va fi nevoit să aleagă între ele două. Demir îi promite că va fi întotdeauna alături de ea fiindcă tatăl lui i-a încredințat-o prin scrisorile pe care i le-a trimis când locuia în Berlin.

Yilmaz și Zuleyha se întâlnesc frecvent cu ajutorul lui Gulten și plănuiesc să fugă în Germania.
Fekeli se bucură de reîntâlnirea cu nepotul său Fikret, fiul fratelui său Musa. În urmă cu 30 de ani, când Musa a divorțat de soția lui, Fikret a locuit o perioadă la Fekeli până când într-o zi a dispărut brusc. Fekeli l-a căutat mulți ani iar acum Fikret îi spune că a fost în Germania și își amintește vag timpul petrecut în Çukurova. Yilmaz se bucură că Fekeli și-a regăsit nepotul și că nu va rămâne singur când el va pleca cu Zuleyha.
Cetin e suspicios în privința lui dar nu îndrăznește să îi spună lui Fekeli.
Behice și Sermin sunt sigure că tipul nu e nepotul lui Fekeli și că urmărește să obțină averea lui.

Fekeli a deschis un proces prin care să îi dea lui Yilmaz numele lui dar acum lucrurile s-au schimbat. Yilmaz nu vrea să fie moștenitorul lui dacă va pleca cu Zuleyha așa că îi spune că s-a răzgândit fiindcă simte că își trădează tatăl dacă renunță la numele lui pentru avere. Fekeli înțelege și oricum intenționează să îi lase lui totul.
Yilmaz îi povestește lui Fikret cum s-a cunoscut cu Fekeli și cum atunci când nu mai aveau pe nimeni, au devenit o familie. Îl roagă să nu se mai întoarcă în Germania și să rămână alături de Fekeli apoi începe să îl implice în afacerile lor ca să îi ia locul când va pleca.

Când Demir sună la conac ca să vorbească cu copiii, Hunkar îi închide telefonul și îi spune Zuleyhei să-l lase să le ducă și el dorul, așa cum i-a făcut el.
După ce află că Demir i-a cumpărat Sevdei o casă în Çukurova, Hunkar îi vinde lui Yilmaz partea ei de acțiuni din firmă.
Când merg să încheie afacerea, Demir îl avertizează pe Yilmaz că asta înseamnă război. Fikret, care l-a însoțit pe Yilmaz, îl lovește pe Demir. Interesant este că atunci când intră în companie, Fikret privește furios fotografia lui Adnan Yaman, tatăl lui Demir.

Sermin aude o discuție între Züleyha și Gulten despre faptul că Mugan a împușcat-o pe Zuleyha. Îi spune lui Demir iar el merge la poliție și cere să se facă o investigație. Când află că arma îi aparține lui Yilmaz, merge la conacul Fekeli și le spune tuturor că are dovada că Mujgan a împușcat-o pe Zuleyha.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.