Ma numesc Zuleyha – Episodul 1 (rezumat)

3,791

Yilmaz este un tânăr harnic, liniștit, care lucrează ca mecanic auto la firma unchiului său Ayhan care îl iubește ca pe un fiu.
Zuleyha este o tânără frumoasă care este croitoreasă la o casă de modă din Istanbul. Ea locuiește cu Veli, fratele ei vitreg și cu soția acestuia. Yilmaz și Zuleyha erau îndrăgostiți și voiau să se căsătorească.
Veli era un tip căruia îi plăceau jocurile de noroc și din cauza aceasta luase mulți bani împrumut de la un tip pe nume Naci. Fiindcă nu avea bani să plătească, a fost de acord să o vândă pe Zuleyha lui Naci pentru a-i șterge toată datoria.
Yilmaz a aflat și a mers să o salveze dar Naci l-a atacat cu o armă și din greșeală Yilmaz l-a ucis.

Yilmaz a fost nevoit să fugă iar Zuleyha l-a urmat. Șeful lui Yilmaz îi dăduse o sumă de bani pentru a-și putea face acte false și pentru a avea din ce trăi până se stabileau undeva. Au călătorit cu trenul și fiind obosiți au adormit iar toți banii i-au fost furați.
În același tren, Demir, un bărbat chipeș, bine îmbrăcat, o vede de la fereastră pe Zuleyha care coborâse într-o stație pentru a bea apă. El este impresionat de frumusețea ei dar cineva îi distrage atenția și o pierde din vedere. Mai târziu încearcă să o găsească dar ea dispăruse.
‌Zuleyha și Yilmaz au coborât în Adana și au început să își caute de lucru pentru a supraviețui. Yilmaz a aflat că Gaffur, prietenul lui din armată lucra ca majordom la cea mai mare fermă din ținutul acela, ferma Yaman și au hotărât să meargă să îl caute. Gaffur s-a bucurat să își vadă vechiul tovarăș iar când l-a întrebat cine este Zuleyha ea i-a zis că este sora lui fiindcă auziseră de la servitoare că stăpâna casei nu acceptă cupluri necăsătorite pe domeniul ei.

‌Proprietarul fermei este chiar Demir, tipul din tren. În fiecare zi el străbate terenurile întinse cu avionul personal.
‌El rămâne surprins când o vede pe Zuleyha acasă la Gaffur și îi cere mamei sale să afle cine sunt cei doi nou veniți.
Yilmaz și Zuleyha sunt angajați să muncească la câmp și li se dă o locuință sărăcăcioasă la un loc cu ceilalți muncitori agricoli.
‌Gaffur nu se bucură să audă că rămân. Știe că Yilmaz este un mecanic priceput și se simte amenințat de prezența lui. Se teme că Demir îl va plăcea.

‌Hunkar, mama lui Demir discută cu Yilmaz și după spusele lui, i se pare a fi un om cinstit.
Apoi Hunkar o cheamă pe Zuleyha și după ce află că a studiat croitoria, o angajează ca servitoare în casă. Din această cauză celelalte servitoare sunt geloase pe ea.
‌Intre timp, în Istanbul, Huseyin, fratele lui Naci îi caută pe Yilmaz și pe Zuleyha. Ajunge în Adana și se interesează la fermele din împrejurimi, iar cineva îl îndrumă la ferma Yaman.
‌Gaffur nu este un muncitor corect și fură de la patronii săi și de la angajați.
‌A doua zi , Demir are probleme cu motorul aeronavei. Yilmaz care lucrează pe teren, ascultă motorul aeronavei și rezolvă problema. Demir este impresionat de cunoștințele sale despre motoare și îl angajează ca mecanic și ca șofer personal, aceasta provocând mai mare gelozie lui Gaffur.

Hunkar este îngrijorată că secretul fiului ei se va afla deoarece auzise că fosta lui soție s-a recăsătorit și este însărcinată. Toată lumea știa că Demir se despărțise de ea fiindcă nu putea face copii, dar de fapt el este steril. Hunkar vrea cu orice preț să aibă un nepot, altfel toată averea va fi moștenită de o rudă a soțului ei.
‌Mama lui Hunkar suferă de demență și pleacă noaptea din casă și se rătăcește. Muncitorii merg cu toții să o caute. Hunkar merge și ea și ajunge într-un loc unde Yilmaz și Zuleyha se întâlnesc în secret și îi vede îmbrățișați și își dă seama că nu sunt frați.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.