Ma numesc Zuleyha – Episodul 15 (rezumat)

4,411

Yilmaz și Demir stau față în față cu armele îndreptate unul împotriva celuilalt. Zuleyha trebuie să facă ceva să îi oprească. Se așează în fața lui Yilmaz și îi spune lui Demir să nu facă asta fiindcă ea este soția lui și îl iubește doar pe el, apoi se întoarce spre Yilmaz și îi spune că trebuie să accepte că orice a fost între ei în trecut s-a sfârșit iar acum ea îl iubește pe Demir. Demir o ia și pleacă cu ea. Pe drum îi spune că oricum el știe că ea nu îl iubește dar îi mulțumește că și-a apărat familia. El îi promite că nu va mai face nimic împotriva lui Yilmaz.

Seara Fekeli este îngrijorat că
Yilmaz nu se întoarce acasă. Își trimite oamenii să îl caute dar nimeni nu știe nimic. Cetin îl anunță că a aflat de la un muncitor că ultima dată Yilmaz a fost văzut discutând cu un copil pe câmp și de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Fekeli îi spune că asta este capcana lui Demir și pleacă nervos la ferma Yaman. Acolo erau invitați primarul și alte persoane importante. Fekeli intră furios și îl întreabă pe Demir ce a făcut cu Yilmaz. Între ei au avut loc amenințări și tot felul de reproșuri. După ce Fekeli pleacă, musafirii întreabă dacă este vorba de Yilmaz, proprietarul fabricii de bumbac și pleacă și ei.
Oamenii lui Fekeli îl caută pe Yilmaz toată noaptea.

Yilmaz a avut un accident de mașină în pădure. A fost găsit a doua zi dimineața și a fost dus la spital.
Demir pleacă la Ankara pentru a se întâlni cu ministrul industriei. Vrea să îi prezinte un proiect pentru regiunea Cukurova.
Zuleyha stă aplecată deasupra pătuțului copilului și îi spune că într-o zi va afla cine este tatăl său. Hunkar o aude dar nu zice nimic.
Gaffur merge la spital să îl omoare pe Yilmaz în scopul de a primi o recompensă de la Demir, dar nu reușește fiindcă este prins tocmai când voia să îl sufoce cu perna.
Fekeli și oamenii lui cred că Demir l-a trimis și îl pedepsesc pentru asta apoi îl trimit să îi spună lui Demir că treaba asta nu se va sfârși aici. Gaffur nu spune nimănui ce a făcut.

A doua zi Zuleyha îl roagă pe Sebahattin să o ducă la spital să îl vadă pe Yilmaz. El ezită dar ea îi spune că ar putea fi ultima dată când îl vede și vrea să își ia rămas bun de la el. Seara, Sebahattin îi duce o cutie cu somnifere pe care Zuleyha o schimbă cu cutia de medicamente a lui Hunkar. Înainte de culcare Hunkar ia medicamentele iar Zuleyha după ce se asigură că este adormită se furișează afară unde o aștepta Sebahattin cu mașina. Pleacă împreună iar când ajung la spital Yilmaz era în stare de inconștiență. Zuleyha vorbește cu el, îi spune cât de mult îl iubește și ar vrea ca el să se trezească și să plece împreună cu fiul lor. La întoarcere Sebahattin îi spune să nu facă nimic greșit fiindcă dacă Demir ar afla că copilul nu este al lui ar fi nemilos cu amândoi.
Dimineața Yilmaz s-a trezit iar Fekeli i-a spus că Demir va trebui să plătească pentru ceea ce a făcut. El i-a zis că Demir nu are nici o vină pentru accidentul lui și este din cauza că a condus cu mare viteză din cauza supărării fiindcă Zuleyha l-a ales pe Demir și s-a pus scut în fața lui.
Fekeli o sună pe Hunkar și își cere scuze de la ea fiindcă înainte cu o seară a mers în casa ei și a făcut scandal.

Sermin merge la Veli și îl amenință că dacă nu îi va da banii pe care i-a împrumutat de la ea și banii pe bijuterii, atunci îi va spune totul lui Demir și el va recupera banii de la el. Veli îi spune că dacă ea va face asta atunci el va spune în toată Adana secretul lui Demir și va face numele Yaman de rușine. Îi spune că Zuleyha și Yilmaz nu erau frați. Sermin se bucură de ceea ce află fiindcă acum poate obține ce vrea de la Hunkar.
Oamenii lui Hunkar îl găsesc pe Veli. Hunkar află de la el la ce bijutier a vândut colierul și îl recuperează și i-l dă lui Zuleyha. Zuleyha îi mulțumește iar ea îi spune că este mama ei și îi vrea binele și va face orice pentru ea, apoi o întreabă dacă are de gând să îl trădeze pe Demir. Zuleyha o întreabă de ce nu are încredere în ea iar Hunkar îi spune că este greu să mai aibă încredere după ce a fugit odată și să nu creadă că Demir o va ierta dacă va mai face vreo greșeală.

Sermin merge foarte încrezătoare la Hunkar și îi cere să îi plătească toate datoriile, altfel toată Adana va afla secretul lui Zuleyha și Yilmaz dar Hunkar îi spune că nu trebuia să o subestimeze și îi arată niște fotografii cu ea și cu Veli. O avertizează că dacă nu va păstra secretul atunci toată lumea va afla despre aventura ei.
Demir o duce pe Zuleyha la un restaurant pentru a sărbători ziua ei de naștere. La plecare el îi oferă cheile unei mașini și îi spune că este cadoul lui pentru ea.
Hunkar când vede mașina este neliniștită fiindcă se teme că acum Zuleyha ar putea fugi oricând cu copilul.
Yilmaz și Demir concurează pentru funcția de Director al Camerei de Industrie.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.