Ma numesc Zuleyha – Episodul 18 (rezumat)

6,400

Yilmaz și Fekeli merg dimineața la fabrică și află că tot bumbacul a fost distrus. Yilmaz îl suspectează pe Demir și vrea să se răzbune dar Fekeli îl oprește și îi cere să aibă răbdare fiindcă furia și violența nu duc la nimic bun.
Demir îl trimite pe Sait la fabrică să vadă cum au reacționat Fekeli și Yilmaz când au văzut bumbacul distrus și pentru a afla ce au de gând să facă pentru a se răzbuna. Sait îi spune că Yilmaz nu pare prea îngrijorat și consideră această problemă lipsită de importanță. Această veste îl derutează pe Demir fiindcă nu știe la ce să se aștepte din partea lui Yilmaz.
Fekeli îi spune lui Cetin că are un plan în minte și este sigur că Demir va face o greșeală.

Fekeli se întâlnește cu Hunkar la înmormântarea lui Husamettin. Fekeli îi spune că a aflat că ea a fost chemată de el înainte de a muri și o întreabă dacă i-a spus și de casa pe care și-a cumpărat-o Husamettin imediat după ce el a fost închis. Ea îl întreabă mirată despre ce casă vorbește.
În acea seară Cengo și Demir iau masa la club împreună cu câțiva oameni de afaceri din zonă. Aceștia discută despre bumbacul ruinat și de faptul că Yilmaz și Fekeli nu sunt prea afectați de pierderea suferită. În acel moment Yilmaz și Fekeli își fac intrarea în club cu zâmbete pe față. Fekeli îi amintește lui Demir că a lipsit de la înmormântare și îi zice că se aștepta să fie acolo fiindcă a fost unul dintre cei trei martori care l-au acuzat că i-a ucis tatăl.

După ce pleacă de la club, Yilmaz și Fekeli merg să mănânce kebab la localul lor preferat. Acolo era Mujdan cu colegii ei de la spital și îi invită la masa lor. Cu toții petrec împreună o seară frumoasă.
Demir îl trimite pe Sait să caute un tip pe nume Ali Riza Citci care lucrase pentru tatăl său în urmă cu 20 de ani. Acest tip era unul din cei trei martori și doar el mai era în viață. Înainte să plece, Sait îl informează pe Fekeli de misiunea sa, iar Fekeli îi spune să meargă să îl găsească iar la întoarcere să treacă mai întâi pe la el să îi spună ce a aflat. Pe de altă parte Hunkar îl trimite și ea în secret pe Gaffur să îl găsească pe Citci.

Zuleyha îi scrie o scrisoare lui Yilmaz în care îi povestește tot ce s-a întâmplat de când el a fost închis și îi scrie că el este tatăl copilului, nu Demir. De asemenea îl avertizează că Demir este periculos și dacă ar afla că ea i-a scris sau că copilul nu este al lui îi va ucide pe toți. În încheiere îi spune că îl iubește cu fiecare bătaie a inimii dar este foarte speriată. În acea zi îi dă scrisoarea lui Sebahattin să o dea lui Yilmaz.
Demir și Zuleyha împreună cu copilul merg pentru cateva zile la o cabană la munte. Pe drum se opresc din cauza unei defecțiuni la mașină și chiar în momentul acela se produce o alunecare de teren iar Demir este grav rănit în timp ce încerca să salveze copilul. Un camion trece pe acolo iar Zuleyha cere ajutor și Demir este dus la spital unde este operat. Zuleyha este foarte atentă cu Demir și îl îngrijește iar el o întreabă dacă îl iubește. Ea îi răspunde că îl iubește dar el nu o crede și îi spune că ea simte doar recunoștință pentru el.

Yilmaz merge la spital fiindcă Cetin îi spusese că Sebahattin l-a căutat. Sebahattin decide să nu îi dea scrisoarea și îi spune că nu își mai amintește de ce l-a chemat.
Fekeli a plecat la Istanbul. Îl vizitează pe Alaaddin Yildizoglu pentru a-l anunța că bumbacul promis nu poate fi livrat la timp așa cum era stabilit în contract. Fekeli îi cere încă o săptămână, ceea ce îl costă o sumă importantă de bani. Chiar dacă știe că nu este o afacere bună, Fekeli vrea să își păstreze cuvântul dat.
Pe lângă asta, Fekeli îi oferă un teren în Adana pentru proiectul său de a construi o țesătorie cu condiția să devină parteneri. În felul acesta vor avea o fabrică de bumbac și una de țesut una lângă alta.
Alaaddin este de acord si îl felicită pentru ideea sa.

Sebahattin ii spune lui Zuleyha că nu a putut să îi dea scrisoarea lui Yilmaz. O întreabă dacă încă mai vrea să i-o dea iar ea îi spune că acum Demir este atât de bolnav și nu îi poate face asta. Ea iese afară din spital și cu lacrimi în ochi arde scrisoarea.
Yilmaz și Mujgan se întâlnesc din nou iar Fekeli observă atracția dintre ei. Fekeli știe că el încă suferă după Zuleyha și îl sfătuiește să se asigure că nu mai este nici o speranță de a fi cu Zuleyha înainte de a o implica pe Mujgan în viața sa.A doua zi Yilmaz o urmărește pe Zuleyha când pleacă de la fermă și o oprește pentru a sta de vorbă cu ea. O întreabă dacă este fericită iar ea îi răspunde că da. El îi spune că din acea zi nu își va mai aminti numele ei iar mâine va trece peste o nouă pagină din viața lui, apoi pleacă. În noaptea aceea Yilmaz ia o decizie importantă.

Sebahattin se simte vinovat fiindcă din cauza lui, Betul nu mai poate să studieze la Paris. Îi spune avocatului său că este de acord să anuleze divorțul deoarece nu are altă cale. În seara aceea merge la Demir și îi spune că a câștigat.
Mujgan primește un buchet de trandafiri roșii de la Yilmaz și un bilet în care el îi scrie că speră că acei trandafiri îi vor putea exprima sentimentele.
Yilmaz o invită pe Mujgan la restaurant. El se simte puțin intimidat din cauza funcției sale ca medic. Îi spune că el a trebuit să renunțe la studii și vrea ca ea să afle totul despre trecutul său înainte de a decide dacă vrea să îl întâlnească din nou.
Mujgan îl privește în ochi și întinde mâna și o așează peste a sa. Chiar atunci intră Zuleyha și îi vede.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.