Ma numesc Zuleyha – episodul 28 Rezumat

8,141

Scrisoarea lui Zuleyha a ajuns la ferma lui Yilmaz. Melek, fiica lui Nazire o găsește împreună cu alte scrisori, le ia și le pune în ghiozdan apoi își continuă drumul spre școală.
În aceeași zi, puțin mai târziu, Hunkar și Sanyie o găsesc pe Zuleyha inconștientă. Hunkar nu vrea să se afle în Çukurova ce s-a întâmplat și îl trimite pe Gaffur în oraș să aducă un medic pe ascuns. Zuleyha primește îngrijirile medicale și scapă cu bine. Hunkar se gândește îngrozită că numele lor va fi pătat dacă se va afla că Zuleyha a încercat să se sinucidă fiindcă i-au luat copilul și se decide să o interneze într-un spital de psihiatrie.
Sanyie aruncă la gunoi materialele folosite pentru bandajare iar Seher și Fadik merg să vadă ce a aruncat pe furiș. După aceea Seher încearcă să afle de la Gaffur ce s-a întâmplat.
Între timp, Demir este arestat fiindcă a fost făcută o plângere împotriva lui cu acuzația că l-a împușcat pe Yilmaz.

Yilmaz se recuperează treptat în urma operației. Reușește să se ridice din pat și să se plimbe puțin, timp în care Nazire îi aranjează patul și găsește scrisoarea de la Mujgan în care i-a scris că îl iubește dar trebuie să îl părăsească fiindcă el încă o iubește pe Zuleyha. Yilmaz nu vrea să accepte despărțirea. Deși este foarte slăbit, se urcă în mașină și pornește spre Mujgan. Fekeli îl ajunge din urmă și merge cu el fiindcă nu poate să îl convingă să se întoarcă acasă. Îl sfătuiește să se gândească bine înainte de a face ceva și îl întreabă dacă e sigur că o iubește pe Mujgan și ce ar face dacă Zuleyha l-ar părăsi pe Demir și s-ar întoarce la el. Yilmaz îi răspunde că ar ajuta-o dacă ar avea nevoie de el dar nu o mai iubește și trebuie să își continue viața.

Yilmaz și Fekeli ajung în Ankara și află de la Figen că Mujgan este în Istanbul și că se pregătește să plece în SUA. De acolo pornesc în grabă spre Istanbul și ajung chiar la timp. Yilmaz o imploră pe Mujgan să nu plece, îi spune că inima lui îi aparține ei și că Zuleyha nu mai înseamnă nimic pentru el. Mujgan este avertizată de mama sa că dacă se întoarce la Yilmaz, o vor renega și este pusă să aleagă între el și familia ei. Mujgan alege să plece cu Yilmaz.
La întoarcerea în Adana, Fekeli află că Demir a fost arestat și că e așteptat la secția de poliție pentru declarație. Fekeli declară că Demir este nevinovat și că niște bandiți l-au împușcat pe Yilmaz. Încearcă să afle cine a făcut plângerea dar nu reușește.

Demir este eliberat. Când se întoarce acasă, Hunkar îi spune ce s-a întâmplat. Demir vrea să meargă după Zuleyha dar Hunkar nu îi spune unde a internat-o și insistă că e mai bine să rămână acolo fiindcă dacă o duce acasă, va încerca din nou să fugă la Yilmaz. Seher a auzit discuția lor și puțin mai târziu îi spune lui Demir unde se află Zuleyha. Demir pleacă chiar atunci la ea.
A doua zi dimineața, Melek scoate scrisorile din geantă și le pune pe masă în camera ei.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 28 varianta TV corespunde episodului 19 (a doua jumătate a rezumatului) de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.