Ma numesc Zuleyha – Episodul 29 (rezumat)

6,897

Demir merge în grabă la spitalul de psihiatrie unde Hunkar o internase pe Zuleyha și când vede în ce condiții este tratată acolo, o ia acasă. Pe drum își cere iertare de la ea pentru tot ce a trebuit să îndure din cauza lui și a lui Hunkar.
Yilmaz continuă să se întrebe de ce Zuleyha a mers cu copilul la el în noaptea aceea.
Saniye devine suspicioasă după ce i-a prins pe Gaffur și pe Seher singuri în bucătărie. Îl avertizează pe Gaffur că dacă va afla vreodată că este ceva între el și Seher, îl va face să regrete.
Hunkar îi spune lui Demir că a făcut o mare greșeală aducând-o pe Zuleyha acasă.
Zuleyha îi mulțumește lui Demir pentru faptul că nu a lăsat-o la azil și că nu a încetat niciodată să o iubească chiar dacă știa că ea nu îl iubește. Demir îi spune că ea este totul pentru el și o întreabă dacă ar putea încerca să îl iubească și ea, iar ea îi promite că va încerca.

Yilmaz îi povestește lui Mujgan că Zuleyha a fost soția lui iar Demir i-a luat-o iar Mujgan îi cere să renunțe la dorința de răzbunare.
A doua zi Demir o duce pe Zuleyha să își vadă copilul. Zuleyha crede că îl vor lua acasă dar el îi spune că va rămâne cu bona lui iar ei i se va permite doar să îl viziteze. Demir o roagă pe bonă să ia copilul și să plece. Zuleyha în disperarea ei îi strigă lui Demir că Adnan nu este fiul lui și că este fiul lui Yilmaz, iar când s-a născut ea i-a pus numele Yilmaz. Demir îi spune că nu o crede și știe că spune asta doar ca să îl rănească. Îi promite că o va duce în fiecare zi să îl vadă și se întorc acasă.
Zuleyha speră că Yilmaz va citi scrisoarea care i-a trimis-o și va merge să o salveze.

Mujgan și Yilmaz se pregătesc pentru nuntă și fac fotografii de logodnă pentru a le publica în ziarul local.
Familia Yaman participă la o seară de premiere. Yilmaz cu Mujgan și Fekeli sunt invitați și ei. Zuleyha a acceptat să participe și va încerca să profite de această ocazie pentru a vorbi cu Yilmaz.
Ceremonia de premiere începe iar Demir și Yilmaz primesc ambii un premiu.
Zuleyha așteaptă momentul potrivit pentru a vorbi cu Yilmaz. Mujgan merge la baie iar Yilmaz o conduce. Zuleyha îi urmărește dar când rămâne singură cu el pe hol, nu reușește să spună nici un cuvânt. Imediat după aceea sunt întrerupți de Mujgan. Zuleyha își dă seama că Yilmaz nu a primit scrisoarea și e foarte necăjită.

Gaffur merge în hambar unde lucrează Seher și îi dăruiește o pereche de cercei. Imediat după aceea apare Saniye și îi găsește împreună. O lovește pe Seher cu furie iar pe el îl blestemă și pleacă.
Zuleyha îi reproșează lui Gulten că nu a trimis scrisoarea. Gulten îi spune că a trimis-o dar ea nu o crede.
Fadik răspândește un zvon în oraș cum că Zuleyha a pierdut o sarcină. Sebahattin merge la fermă și o întreabă pe Zuleyha despre asta iar ea îl lasă să creadă zvonul și nu îi spune că de fapt a încercat să se sinucidă.
Demir o duce din nou pe Zuleyha să viziteze copilul. De data aceasta merg la un hotel iar copilul va putea rămâne cu ea toată noaptea.
Hunkar și Fekeli se întâlnesc din nou la munte într-un loc unde obișnuiau să se întâlnească în tinerețe. Hunkar îi spune că ar fi dorit ca viața ei să fi fost diferită.
Își amintesc de dragostea lor și de timpul petrecut împreună. Când se întorc spre casă, drumul este blocat de un copac. Începe o furtună și fiindcă nu au altă cale de întoarcere în oraș, se adăpostesc într-o cabană și adorm îmbrățișați.
La ferma lui Fekeli, fiica lui Nazire ia scrisoarea lui Zuleyha care până acum fusese în camera ei și o duce în dormitorul lui Yilmaz.

Notă :
Numerotarea episoadelor nu corespunde cu cea de la TV deoarece la TV se difuzează doar 2 ore dintr-un episod care în versiunea originală este de aproximativ 2 ore jumate – 3 ore.

Episodul 29 varianta TV corespunde episodului 20 (prima jumătate a rezumatului) de pe site-ul nostru.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.