Ma numesc Zuleyha – Episodul 3 (rezumat)

4,437

Hunkar a sunat la poliție și a anunțat că Yilmaz este la fermă iar el a fost arestat. A doua zi a fost transferat la închisoare în Istanbul.
Zuleyha era devastată iar Hunkar a luat-o la conac și a avut grijă de ea. Hunkar i-a zis că ar fi mai bine pentru ea să uite trecutul și de aici înainte va trebui să trăiască doar pentru copilul care se va naște.
A întrebat-o dacă Yilmaz știe despre copil iar Zuleyha i-a zis că el nu știe fiindcă aștepta să îi spună după ce plecau de la fermă. A doua zi, Hunkar o trimite pe Zuleyha să locuiască la cabane pentru a evita bârfele. Îi spune că va lucra la câmp și va ordona să i se dea ceva mai ușor de lucru.

Gulten a făcut curățenie în camera lui Zuleyha și i-a găsit inelul de logodnă. Își dă seama că nu este sora lui Yilmaz dar nu spune nimănui. A doua zi îi duce inelul și îi promite că îi va păstra secretul.
Demir s-a întors acasă și aude despre ce s-a întâmplat în lipsa lui. El este furios să afle că Zuleyha a fost mutată la cabane și lucrează la câmp. Merge să o caute iar ea îi spune tot ce s-a întamplat cât timp el a fost plecat și îi povestește și despre incidentul din Istanbul dar nu îi spune că ea și Yilmaz sunt iubiți. Demir îi promite că va merge la Istanbul și va încerca să îi salveze fratele, apoi o duce la conac. El îi cheamă pe Gaffur și pe soția lui și le spune că de azi înainte Zuleyha va sta cu Haminne în cameră și va avea grijă de ea și nu va mai lucra altceva. Hunkar privește cu satisfacție fiindcă planul ei a reușit.

Demir pleacă la Istanbul pentru a-l vedea pe Yilmaz și îi promite că va angaja un alt avocat care să îl reprezinte și speră să obțină reducerea pedepsei.
A doua zi Demir îi spune lui Hunkar că vrea să se căsătorească cu Zuleyha. Hunkar se preface că este surprinsă, dar de fapt este fericită că planul ei a funcționat.
Hunkar o amenință pe Zuleyha că Yilmaz va rămâne mai mult în închisoare sau chiar va fi spânzurat dacă ea nu va accepta propunerea lui Demir de căsătorie și de asemenea va trebui să îl facă să creadă că bebelușul este al lui.
Demir o duce pe Zuleyha la un restaurant de lux unde o cere în căsătorie. El o tratează ca pe o prințesă și îi oferă un colier dar ea nu este deloc fericită atunci când el îi pune colierul la gât. În dimineața nunții Demir îi spune că știe că ea nu îl iubește dar speră că într-o zi îl va iubi și ea așa cum o iubește el acum.
Invitații au sosit, iar Demir era în grădină și privea îngrijorat fiindcă Zuleyha nu mai apărea.
Zuleyha se plimba pe canal în rochia ei de mireasă. Își amintește cu tristețe cuvintele pe care i le-a spus lui Yilmaz că nu va putea trăi fără el și sare de pe pod în apă.

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.